Consist Bar Bug

Post bug reports here. Please only post bug reports here, no questions or general discussions.

Moderator: senjer

Post Reply
Xk4rl1X
Posts: 16
Joined: 12 Feb 2022, 02:12
Location: Santiago, Chile

Consist Bar Bug

Post by Xk4rl1X »

Hi!, Always when im exploring a map and i want to put a train, if the train has separate carriages when i put the rear cab, the consist bar shows it like it is coupled to the rest of the train instead of facing the tracks, even if the unit in the simulator is ok the consist bar doesn't shows it. This happens to trains like the Amsterdam M5 or the NS-74 which have separate carriages when spawning them and selecting it
Attachments
Captura de pantalla (125).png
Captura de pantalla (125).png (15.49 KiB) Viewed 208 times
yourick
Posts: 2
Joined: 29 May 2022, 13:39

Re: Consist Bar Bug

Post by yourick »

I've seen similar things happen to ICRm BDs, seems to me like there's just one consist image per train, even when reversed.
User avatar
Sjoerd
Posts: 5331
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: Consist Bar Bug

Post by Sjoerd »

That is indeed the case; if you reverse a vehicle in the consist, that doesn't reverse the image in the consist bar; the simulator doesn't have that function.
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D
Post Reply