Geen stroom

Meld hier bugs en andere problemen. Dit forum is uitsluitend voor bugs, stel dus geen algemene vragen hier.

Moderator: senjer

Post Reply
SGJDW_472006
Posts: 36
Joined: 31 May 2019, 20:29

Geen stroom

Post by SGJDW_472006 »

De sporen op strandboulevard depot voor de trams hebben geen stroom. heeft iemand anders dat ook??
User avatar
thijs773
Posts: 151
Joined: 18 Aug 2020, 10:11
Location: Maassluis, The Netherlands
Contact:

Re: Geen stroom

Post by thijs773 »

Stroomafnemer geopend me CTRL+P? Ik dacht dat er een tijdje geleden een fix was uitgebracht omdat de bovenleiding te hoog was.
Maker of the HalteOmroep/Afroeptool Rijndam 2022 Add-on
Having issues in the sim with an AMD GPU? Check the AMD GPU render fix thread.
SGJDW_472006
Posts: 36
Joined: 31 May 2019, 20:29

Re: Geen stroom

Post by SGJDW_472006 »

Nou zelfs als ik de stroomafnemer van de tram omhoog doe heb ik nogsteeds geen stroom
RSG3
Posts: 298
Joined: 24 Apr 2020, 19:55

Re: Geen stroom

Post by RSG3 »

Welke tram heb je eigenlijk gekozen?
SGJDW_472006
Posts: 36
Joined: 31 May 2019, 20:29

Re: Geen stroom

Post by SGJDW_472006 »

Citylink
RSG3
Posts: 298
Joined: 24 Apr 2020, 19:55

Re: Geen stroom

Post by RSG3 »

Die van R-NET of die andere? als je de andere hebt gekozen moet je de generator aanzetten, omdat hij op diesel werkt. Maar eigenlijk hoort ie daar niet omdat het een smalspoor tram is.
SGJDW_472006
Posts: 36
Joined: 31 May 2019, 20:29

Re: Geen stroom

Post by SGJDW_472006 »

Ik gebruik de R-NET versie maar deze tram word ook in andere acts gebruikt
Post Reply