New computer Metro Sim don't start

General discussions

Moderator: senjer

Post Reply
metrosimfan
Posts: 74
Joined: 08 Oct 2015, 11:32

New computer Metro Sim don't start

Post by metrosimfan »

Hey,
I have a new computer.
But here the Metro Simulator don't work. A grey window opens evey time I start the Sim. It closes after a few seconds without any error or something.

What can I do?

Specificatiions of my new system:
CPU: AMD Ryzen 9 5900HS 3,30GHz
GPU: NVidia Geforce RTX 3060 Laptop
OS: Windows 10 Pro
RAM: 32GB

Can someone help me?

Greets
Have I ever said, that my english competitions are horrible?
metrosimfan
Posts: 74
Joined: 08 Oct 2015, 11:32

Re: New computer Metro Sim don't start

Post by metrosimfan »

Thank you very much ;)
Have I ever said, that my english competitions are horrible?
User avatar
Sgt_DeBones
Posts: 484
Joined: 05 Apr 2019, 15:23
Location: Los Angeles & Sacramento, California
Contact:

Re: New computer Metro Sim don't start

Post by Sgt_DeBones »

metrosimfan wrote: 05 May 2021, 18:19 GPU: NVidia Geforce RTX 3060 Laptop
Sounds like I need to go "hood shopping" :lol:
Mauno Atlis advocate
COVID free since March... or April. Who cares, I recovered since.
WW3 is near
Post Reply