Wissels

Algemene discussies over de beta versie.

Moderator: senjer

Post Reply
Maurits123
Posts: 7
Joined: 30 May 2015, 10:49

Wissels

Post by Maurits123 »

Weet iemand of het mogelijk is om wissels om te zetten?
Handwissels kan ik wel omzetten, maar voor die andere wissels weet ik niet hoe het moet.

Groet, Maurits
User avatar
metroverslaafde
Posts: 427
Joined: 08 Feb 2014, 13:32
Location: Rotterdam
Contact:

Re: Wissels

Post by metroverslaafde »

Kijk voor meer informatie even in de cvl tutorial.
Een wissel zet je om door middel van een code. Bijv. 141 143 RWI
Maurits123
Posts: 7
Joined: 30 May 2015, 10:49

Re: Wissels

Post by Maurits123 »

Heel erg bedankt!
AJV1958
Posts: 14
Joined: 05 Apr 2015, 18:25

Re: Wissels

Post by AJV1958 »

een idee van mij is om de wissel door middel van een muisklik over te zetten.
User avatar
metroverslaafde
Posts: 427
Joined: 08 Feb 2014, 13:32
Location: Rotterdam
Contact:

Re: Wissels

Post by metroverslaafde »

AJV1958 wrote:een idee van mij is om de wissel door middel van een muisklik over te zetten.
Bij handwissels is dit inderdaad de enige manier om ze om te zetten, maar de elektrische wissels zijn niet om te zetten met de hand.
Post Reply