Bursa metro vervangen

Algemene discussies over de simulator.

Moderator: senjer

Post Reply
User avatar
michaelh
Posts: 25
Joined: 18 Apr 2013, 07:02

Bursa metro vervangen

Post by michaelh »

Even een vraagje.

Ik wil de bursa metro's die de treindiensten rijden in simvliet vervangen door andere treinen? Heb de treinen gezocht in de activity map, maar ik kan ze nergens vinden. Is dit mogelijk of kijk ik er overheen :?:
User avatar
Sjoerd
Posts: 4976
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: Bursa metro vervangen

Post by Sjoerd »

De Bursa metro's worden in Simvliet automatisch daar neergezet; het zit ingebouwd in het scenariobestand. Net als de goederentrein; dat kun je dus niet veranderen.
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D
User avatar
michaelh
Posts: 25
Joined: 18 Apr 2013, 07:02

Re: Bursa metro vervangen

Post by michaelh »

Dat vermoeden had ik al. Bedankt voor de reactie.
Post Reply