Menu activity selection bug

Post bug reports here. Please only post bug reports here, no questions or general discussions.

Moderator: senjer

Post Reply
jimbob41
Posts: 1
Joined: 28 Aug 2020, 13:04

Menu activity selection bug

Post by jimbob41 »

At some point, I installed several add-ons and some of them were no longer inside the box for the map. The activities that were no longer in the selection box could not be selected. Would just like to bring this up because I had to remove the other addons in order to get the selection box to fit everything again.
User avatar
Nicolas
Posts: 69
Joined: 22 Jan 2020, 23:18

Re: Menu activity selection bug

Post by Nicolas »

This is a known issue. For now you can't scroll among all of your installed activities for each route. You must constantly install and remove them if you want to play them all.
Transrapid1
Posts: 8
Joined: 14 Jul 2020, 13:06

Re: Menu activity selection bug

Post by Transrapid1 »

I have the same issue...they should add a scrolling thing
Post Reply