Search found 7 matches

by BlocklandRunner
22 Mar 2021, 17:09
Forum: Bug reports
Topic: destination signs MG2/1 and SG2/1
Replies: 3
Views: 1768

Re: destination signs MG2/1 and SG2/1

this might be because the trains don't really support rotterdam yet? try spawning them in simvilet or rijndam and see what happens.
by BlocklandRunner
11 Sep 2020, 19:59
Forum: General
Topic: Can't toggle switches with RET 7000s
Replies: 2
Views: 979

Can't toggle switches with RET 7000s

this feels really infuriating to me for some reason and ive neglected to talk about it
this is the only diesel loco that has this problem.
by BlocklandRunner
19 Feb 2020, 15:37
Forum: General
Topic: Metro Simulator using as much ram with Chrome with 64+ tabs, and using more power than normal
Replies: 4
Views: 3842

Re: Metro Simulator using as much ram with Chrome with 64+ tabs, and using more power than normal

AMD Vega 8 Graphics I think the problem comes from your AMD graphic card, these graphic cards have always caused problems to the graphic operation of the simulator (disappearance of visual objects, grey screen, etc..), because the graphic engine of the simulator is not compatible with AMD graphic c...
by BlocklandRunner
18 Feb 2020, 17:36
Forum: General
Topic: Metro Simulator using as much ram with Chrome with 64+ tabs, and using more power than normal
Replies: 4
Views: 3842

Re: Metro Simulator using as much ram with Chrome with 64+ tabs, and using more power than normal

Can you give us your pc specifications ? You use a lot of programs in the background ? Does the simulator only display a gray screen, or does it crash ? Roughly its a: AMD Ryzen 3 AMD Vega 8 Graphics 8GBs of ram, planning to double my ram sometime and yes, i do have programs open in the background,...
by BlocklandRunner
16 Feb 2020, 17:20
Forum: General
Topic: Metro Simulator using as much ram with Chrome with 64+ tabs, and using more power than normal
Replies: 4
Views: 3842

Metro Simulator using as much ram with Chrome with 64+ tabs, and using more power than normal

I just recently moved to a newer PC, but i retained the old HDD from my old PC, and sent the old PC off to another person. i was still expecting Metro Simulator to work, but after downloading the new addon packs, then launching the game, and getting into explore mode, i found out that it wasn't work...