Geen verlichting in tunnels Rijndam

Meld hier bugs en andere problemen. Dit forum is uitsluitend voor bugs, stel dus geen algemene vragen hier.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
Ovdenbosch
Posts: 5
Joined: 17 Aug 2016, 10:26

Geen verlichting in tunnels Rijndam

Post by Ovdenbosch » 25 Mar 2017, 18:43

Hey beste mensen,

Ik was lekker aan het rijden en reed zo een tunnel in van Rijndam en tot mijn verbazing ging op het station het licht uit.
ben doorgereden maar het licht in de metro viel ook uit en zo reed ik in het donker mijn route af.
Iemand enig idee waar aan dit zou kunnen liggen?

Groeten, Danny
Attachments
Stroomstoring in de tunnel.png
Stroom storing in de tunnels van Rijndam
Stroomstoring in de tunnel.png (298.1 KiB) Viewed 497 times

User avatar
Sjoerd
Posts: 1853
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: Geen verlichting in tunnels Rijndam

Post by Sjoerd » 25 Mar 2017, 19:43

Heb je het wel vaker zien gebeuren? En steeds op dezelfde locatie, of dat niet?
Ik heb zelf geen idee hoe dit kan komen (Misschien een iets met je grafische kaart?), dus ik kan je er helaas niet bij helpen. :?
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

Ovdenbosch
Posts: 5
Joined: 17 Aug 2016, 10:26

Re: Geen verlichting in tunnels Rijndam

Post by Ovdenbosch » 25 Mar 2017, 20:24

Sjoerd wrote:Heb je het wel vaker zien gebeuren? En steeds op dezelfde locatie, of dat niet?
Ik heb zelf geen idee hoe dit kan komen (Misschien een iets met je grafische kaart?), dus ik kan je er helaas niet bij helpen. :?

Ja ik heb het vandaag meerdere keren gehad maar dan ook alleen in de tunnels.
Ik had mijn drivers ook bijgewerkt. Toch bedankt voor je reactie...

User avatar
nstomjanssen2000
Posts: 342
Joined: 03 Aug 2013, 08:41
Location: Nijmegen (Verweggistan)
Contact:

Re: Geen verlichting in tunnels Rijndam

Post by nstomjanssen2000 » 26 Mar 2017, 19:36

Heb je toevallig een AMD-videokaart?
Met hoogachtende groet, prof. dr. in. mr. Duymsuych, gepromoveerd in de Slag om de Coeck. Hierin sneuvelden 66 chocoladekoekjes, 72 speculaasjes, 101 stroopwafels, 145 ... [Dit relaas is onderbroken wegens het gebrek aan nut ervan.]

Ovdenbosch
Posts: 5
Joined: 17 Aug 2016, 10:26

Re: Geen verlichting in tunnels Rijndam

Post by Ovdenbosch » 26 Mar 2017, 20:05

nstomjanssen2000 wrote:Heb je toevallig een AMD-videokaart?
bedankt voor je reactie. deze pc heeft een AMD 3300 nog iets videokaart. De pc bij heeft wel heeft wel windows 10 de 64 bit uitvoering.

User avatar
nstomjanssen2000
Posts: 342
Joined: 03 Aug 2013, 08:41
Location: Nijmegen (Verweggistan)
Contact:

Re: Geen verlichting in tunnels Rijndam

Post by nstomjanssen2000 » 29 Mar 2017, 19:14

Het is bekend dat de simulator problemen heeft met AMD-videokaarten. Koop een Intel- of nVidia-videokaart om het spel goed te kunnen spelen.
Met hoogachtende groet, prof. dr. in. mr. Duymsuych, gepromoveerd in de Slag om de Coeck. Hierin sneuvelden 66 chocoladekoekjes, 72 speculaasjes, 101 stroopwafels, 145 ... [Dit relaas is onderbroken wegens het gebrek aan nut ervan.]

RotterdamMetroLover
Posts: 230
Joined: 23 Jan 2017, 15:21

Re: Geen verlichting in tunnels Rijndam

Post by RotterdamMetroLover » 29 Mar 2017, 19:22

Heb je een laptop of desktop?

User avatar
metroverslaafde
Posts: 415
Joined: 08 Feb 2014, 13:32
Location: Rotterdam
Contact:

Re: Geen verlichting in tunnels Rijndam

Post by metroverslaafde » 02 Apr 2017, 20:25

Mocht je een computer hebben met schakelbare graphics waarbij je gebruik kunt maken van de onboard videokaart, dan kun je daarmee nog wel redelijk uit de voeten.
http://simvlietmetrosimulatorbetascreen ... ouwweb.nl/

Halteomroep beschikbaar voor Rijndam 2018.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest