Toronto

General discussions

Moderators: senjer, Tom

User avatar
MetroSimGermany
Posts: 404
Joined: 08 Mar 2016, 14:41
Location: Berlin, Germany
Contact:

Re: Toronto

Post by MetroSimGermany » 03 Oct 2019, 10:17

Besides that, there are already somewhat decent versions of the Toronto Subway available for OpenBVE...




Greets, Mika
Support auf Deutsch? Kein Problem! Ich helfe gerne per PM. ;)
Image

perfecttrains1000
Posts: 298
Joined: 30 Apr 2018, 17:50

Re: Toronto

Post by perfecttrains1000 » 04 Oct 2019, 16:09

On Ai_Weekday i had to change 308's timetable as it went multiple times: SU - QS
CEO of Metro Sim Walks, Simvliet and Rijndam Walks :D

User avatar
Alfacinha315
Posts: 925
Joined: 16 Sep 2016, 14:20

Re: Toronto

Post by Alfacinha315 » 05 Oct 2019, 10:32

Sjoerd wrote:
02 Oct 2019, 08:39
Alfacinha315 wrote:
02 Oct 2019, 07:45
@Sjoerd, are you planning recreating Toronto subway, perhaps for beta 3.16?
No, I currently have no further plans for Toronto.

Perhaps in the future I could considder doing the missing part of line 511 "Bathurst", but that would require a lot of new buildings that are not available on 3D Warehause, and I already had to compromise on that with line 510 "Spadina".
The Toronto metro network is not under considderation so far.
I see...
BTW, great job with T2P Films. You really had an excellent idea.
Greetings from Lisbon, the capital city of Portugal.

Post Reply