Beta 3.14

General discussions

Moderators: senjer, Tom

User avatar
Alfacinha315
Posts: 623
Joined: 16 Sep 2016, 14:20

Re: Beta 3.14

Post by Alfacinha315 » 20 Jul 2018, 19:01

Jim2016 wrote:
20 Jul 2018, 18:24
It’s due to your browser’s cache files which have saved the old image to load the website faster. You can try clearing the cache or wait a few days (or a few refreshes) for them to update. ;)
I just visited the Wiki from Ecosia browser (which I don't use so much), on my phone, and I finally can see the new image!

Many thanks @Jim2016. ;)
Cheers from Lisbon, the capital city of Portugal.

Trains are my favourite addiction! :D "Na entrada para os comboios, atenção à distância entre as portas e a plataforma".

Image

User avatar
Jim2016
Posts: 447
Joined: 04 Jan 2016, 14:42
Location: Athens, Greece

Re: Beta 3.14

Post by Jim2016 » 28 Jul 2018, 13:01

I know these trains are not to be driven outside tracks with 4th rail, but anyway. In Simvliet Airport, after passing the last ATB 'thing' in the tracks where you supposed to get a 0 Absoluut signal, the train gets a Groen 40 one.

Image

(And there is a typo at the bottom line with the speed indicator (is not shown in the picture), where instead of "Forward" it writes "Foreward")

User avatar
Sjoerd
Posts: 3244
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: Beta 3.14

Post by Sjoerd » 28 Jul 2018, 15:18

I have taken a look at the LU1973 coding; can't find the problem there.
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

DaanSGMm
Posts: 77
Joined: 23 Jan 2018, 16:10
Location: Maassluis (NL)

Re: Beta 3.14

Post by DaanSGMm » 28 Jul 2018, 15:36

I think it's because there are tracks behind Airport, when you pass the ATB block thing you het Groen 40 for the tracks. (to Simvliet Centraal)
hello there :)

User avatar
luka23
Posts: 382
Joined: 17 Apr 2013, 19:41

Re: Beta 3.14

Post by luka23 » 28 Jul 2018, 15:37

Preparation for the SImvliet Lightrail? ;)

DaanSGMm
Posts: 77
Joined: 23 Jan 2018, 16:10
Location: Maassluis (NL)

Re: Beta 3.14

Post by DaanSGMm » 28 Jul 2018, 15:41

Yeah :)
hello there :)

RotterdamMetroLover
Posts: 455
Joined: 23 Jan 2017, 15:21
Location: Nootdorp

Re: Beta 3.14

Post by RotterdamMetroLover » 28 Jul 2018, 16:24

Sjoerd wrote:
28 Jul 2018, 15:18
I have taken a look at the LU1973 coding; can't find the problem there.
I just tested with a MG2/1, exactly the same bug. It's a ATB issue. Track 1 has that issue.

User avatar
LosAngelesMetro56
Posts: 868
Joined: 03 Oct 2015, 19:11
Location: Los Angeles, California, USA
Contact:

Re: Beta 3.14

Post by LosAngelesMetro56 » 28 Jul 2018, 18:00

I hope the drivers are smart enough to stop at the platform. :lol:

I just realized that that there is now zooming views. Maybe in the future.
The birthday of this account is set to the opening of Los Angeles' first modern light rail route, the Metro Blue Line (Line 801), dating back to the Summer of '90. The line is 22 miles long, mainly following Union Pacific and is an inter-urban route.

paddybannon
Posts: 36
Joined: 19 May 2018, 09:30

Re: Beta 3.14

Post by paddybannon » 04 Aug 2018, 14:46

hi, I didn't know where to put this but..
When I was driving the 5700 I accidentally slipped the train into -2.00 Braking. After this occured, the train makes a continuous "clicking track" noise.
Is there a way to turn it off

Thanks

User avatar
Sjoerd
Posts: 3244
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: Beta 3.14

Post by Sjoerd » 04 Aug 2018, 15:08

paddybannon wrote:
04 Aug 2018, 14:46
hi, I didn't know where to put this but..
When I was driving the 5700 I accidentally slipped the train into -2.00 Braking. After this occured, the train makes a continuous "clicking track" noise.
Is there a way to turn it off
You braked so hard, the wheels on your metro blocked while you where still moving. This caused your metro to start gliding, causing flat sides on the wheels.
You can repair the damage by driving into the depot workshop. ;)
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

Post Reply