Problem with the game

General discussions

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
Jim2016
Posts: 51
Joined: 04 Jan 2016, 14:42

Problem with the game

Post by Jim2016 » 12 May 2017, 22:26

So, I just bought a new PC and when the game opens it just doesn't show anything, it shows only the option, the custom textures, the player/AI and the Arcade/Realistic buttons. What should I do? I have installed DirectX and I also tried to copy the files from my old PC, but there's the same problem.

Specs:
Intel Core i7-6700HQ @ 2.6GHz
Nvidia GeForce GTX 950M (+4GB - DDR3 SDRAM)
16 GB - DDR3 SDRAM
1TB HDD
Windows 10 x64

Thank you
Last edited by Jim2016 on 13 May 2017, 11:28, edited 1 time in total.

User avatar
MP 85
Posts: 165
Joined: 02 Jan 2017, 16:11
Location: France

Re: Problem with the game

Post by MP 85 » 13 May 2017, 10:15

Jim2016 wrote:
12 May 2017, 22:26
So, I just bought a new PC and when the game opens it just doesn't show anything, it shows only the option, the custom textures, the player/AI and the Arcade/Realistic buttons. What should I do? I have installed DirectX and I also copied the files from my old PC, but there's the same problem.

Specs:
Intel Core i7-6700HQ @ 2.6GHz
Nvidia GeForce GTX 950M (+4GB - DDR3 SDRAM)
16 GB - DDR3 SDRAM
1TB HDD
Windows 10 x64

Thank you
Check in the main folder of the simulator, that there is the presence of the file "Beta310.000".
ImageImage
Sorry to my bad langage (Google translate) :idea:
Sorry voor mijn slechte taal (Google translate)

Jim2016
Posts: 51
Joined: 04 Jan 2016, 14:42

Re: Problem with the game

Post by Jim2016 » 13 May 2017, 11:26

There is one. That's why I'm wondering.

User avatar
MP 85
Posts: 165
Joined: 02 Jan 2017, 16:11
Location: France

Re: Problem with the game

Post by MP 85 » 13 May 2017, 17:22

Jim2016 wrote:
13 May 2017, 11:26
There is one. That's why I'm wondering.
Because if you do not have the presence of this file. The simulator would not have shown the itineraries present in the file. If you can not solve this problem, I recommend that you re-download 3.10 or you can copy the file "Beta310.000" from your old PC, and put it in place of the file already present.
ImageImage
Sorry to my bad langage (Google translate) :idea:
Sorry voor mijn slechte taal (Google translate)

Jim2016
Posts: 51
Joined: 04 Jan 2016, 14:42

Re: Problem with the game

Post by Jim2016 » 14 May 2017, 18:56

I re-downloaded and re-installed it, but this time in the default installation folder and it worked! So thank you!

RotterdamMetroLover
Posts: 198
Joined: 23 Jan 2017, 15:21

Re: Problem with the game

Post by RotterdamMetroLover » 14 May 2017, 18:59

Lucky Guy ;) .
Inspector for all metrolines at Rijndam Electrical Transport company :D .

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests