Beta 3.11

General discussions

Moderators: senjer, Tom

User avatar
Sjoerd
Posts: 2369
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: Beta 3.11

Post by Sjoerd » 13 Jul 2017, 14:59

VirtualGamer wrote:
13 Jul 2017, 14:30
I'm trying to spawn the train on track M3, 4 or 5.
Spawnpoints XM3, XM4 and XM5
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

User avatar
Alfacinha315
Posts: 457
Joined: 16 Sep 2016, 14:20

Re: Beta 3.11

Post by Alfacinha315 » 13 Jul 2017, 16:34

What can I do if I change from overhead whires to third rail and the pantograph it's broken?
Cheers from Lisbon, the capital city of Portugal.

Trains are my favourite addiction! :D "Na entrada para os comboios, atenção à distância entre as portas e a plataforma".

Image

User avatar
Sjoerd
Posts: 2369
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: Beta 3.11

Post by Sjoerd » 13 Jul 2017, 16:46

On the bottom of the screen, select the vehicle, right click, Lock broken pantographs.

The pantograph can be restored by driving the metro into the workshop (Bergpark in Simvliet, Molenwijk in Rijndam).
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

User avatar
Alfacinha315
Posts: 457
Joined: 16 Sep 2016, 14:20

Re: Beta 3.11

Post by Alfacinha315 » 14 Jul 2017, 13:24

Thanks. ;)

And is there possible to remove trains on Explore mode? Yesterday I put two locos to rescue a train with broken pantographs, but it didn't work well, so I drove them back to Denia...
Cheers from Lisbon, the capital city of Portugal.

Trains are my favourite addiction! :D "Na entrada para os comboios, atenção à distância entre as portas e a plataforma".

Image

User avatar
Sjoerd
Posts: 2369
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: Beta 3.11

Post by Sjoerd » 14 Jul 2017, 13:42

No, once you have placed a train in the network, it stays there. You can either restart the simulation, or you can shunt it away to a track you are otherwise not using. ;)
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

User avatar
Alfacinha315
Posts: 457
Joined: 16 Sep 2016, 14:20

Re: Beta 3.11

Post by Alfacinha315 » 16 Jul 2017, 13:39

On next beta will I be able to drive on Simvliet 1982? Because I like that route... It could have day/night cycle and boardnames on stations, like in Rijndam 1985.
Cheers from Lisbon, the capital city of Portugal.

Trains are my favourite addiction! :D "Na entrada para os comboios, atenção à distância entre as portas e a plataforma".

Image

User avatar
Jim2016
Posts: 214
Joined: 04 Jan 2016, 14:42
Location: Athens, Greece

Re: Beta 3.11

Post by Jim2016 » 16 Jul 2017, 14:14

Alfacinha315 wrote:
16 Jul 2017, 13:39
On next beta will I be able to drive on Simvliet 1982? Because I like that route... It could have day/night cycle and boardnames on stations, like in Rijndam 1985.
Probably, Simvliet 1982 will be included in Beta 3.12. However, there will be no day/night cycle etc.

Don’t worry, however. Michiel is going to replace Simvliet 1982 with Simvliet 1985 in a future version, which will have day/night cycle and probably, nameboards. ;)

User avatar
Jim2016
Posts: 214
Joined: 04 Jan 2016, 14:42
Location: Athens, Greece

Re: Beta 3.11

Post by Jim2016 » 16 Jul 2017, 19:01

Live stream, right now!
Link: https://www.youtube.com/watch?v=mMBRI8FsZs4
Behind the Scenes: Metroline B to Nesselande

Sani1753
Posts: 6
Joined: 22 Jul 2017, 15:29

Re: Beta 3.11

Post by Sani1753 » 22 Jul 2017, 15:43

Hello,
Can you release a bug fix for the AMD Radeon graphic card because when i get into the tunnel it's getting dark and i can't play
but the game is very beautiful and i love it
and when will the beta 3.12 release ?
Please Respond

User avatar
LosAngelesMetro56
Posts: 642
Joined: 03 Oct 2015, 19:11
Location: Los Angeles, California, USA
Contact:

Re: Beta 3.11

Post by LosAngelesMetro56 » 22 Jul 2017, 16:35

Sani1753 wrote:
22 Jul 2017, 15:43
Hello,
Can you release a bug fix for the AMD Radeon graphic card because when i get into the tunnel it's getting dark and i can't play
but the game is very beautiful and i love it
and when will the beta 3.12 release ?
Please Respond
Why did you copy and paste the same message from the announcement topic? I'm going to be triggered a lot now.... :roll:
Want to talk about signals? Stop by: http://www.rxrsignals.com

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest