Bestemmingsdisplay Bug

Meld hier bugs en andere problemen. Dit forum is uitsluitend voor bugs, stel dus geen algemene vragen hier.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
Trainboy199
Posts: 5
Joined: 22 Dec 2016, 07:52

Bestemmingsdisplay Bug

Post by Trainboy199 » 24 Feb 2017, 14:48

Ik heb iets raars ondekt ik heb een Ret Loc tegen een 5500 aangezet en de Bestemmingsdisplay reageert net als een T'je. :D
Attachments
20170224154544_1.jpg
20170224154544_1.jpg (230.51 KiB) Viewed 169 times

User avatar
Samuel
Posts: 685
Joined: 13 Sep 2013, 05:55
Location: Amsterdam

Re: Bestemmingsdisplay Bug

Post by Samuel » 24 Feb 2017, 18:04

Koppel een SG2 met een SG3, dan werkt het net zo raar :P

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest