SG2 repaints 3.10

Meld hier bugs en andere problemen. Dit forum is uitsluitend voor bugs, stel dus geen algemene vragen hier.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
User avatar
Lincoln
Posts: 270
Joined: 03 Sep 2015, 10:42

SG2 repaints 3.10

Post by Lincoln » 08 Jan 2017, 15:37

Sinds de release van 3.10 kunnen we de SG2 niet meer repainten. Vandaag wilde ik de standaard skyline repaint vervangen maar deze verschijnen niet terwijl ze wel in de texture map staan. Custom textures=aan
Usually found in the 1700 and the 186 043/186 122

User avatar
Maronit
Posts: 173
Joined: 23 Feb 2015, 16:25
Location: Noord-Brabant (North-Brabant), Nederland (The Netherlands)

Re: SG2 repaints 3.10

Post by Maronit » 09 Jan 2017, 18:13

RetMetrofan wrote:Sinds de release van 3.10 kunnen we de SG2 niet meer repainten. Vandaag wilde ik de standaard skyline repaint vervangen maar deze verschijnen niet terwijl ze wel in de texture map staan. Custom textures=aan
je hebt ze wel de juiste naam gegeven?
Glasgow underground FTW, the london one is nice too.
heb inmiddels gehoorschade volgens mij, vanwege vierkante wielen in de sim. -2.00 FTW :lol:

User avatar
Lincoln
Posts: 270
Joined: 03 Sep 2015, 10:42

Re: SG2 repaints 3.10

Post by Lincoln » 10 Jan 2017, 16:09

Maronit wrote:
RetMetrofan wrote:Sinds de release van 3.10 kunnen we de SG2 niet meer repainten. Vandaag wilde ik de standaard skyline repaint vervangen maar deze verschijnen niet terwijl ze wel in de texture map staan. Custom textures=aan
je hebt ze wel de juiste naam gegeven?
Ja
Usually found in the 1700 and the 186 043/186 122

Post Reply