Track 220 werkt niet

Meld hier bugs en andere problemen. Dit forum is uitsluitend voor bugs, stel dus geen algemene vragen hier.

Moderators: senjer, Tom

Mark28jr
Posts: 212
Joined: 14 Sep 2013, 21:11
Location: Winschoten

Re: Track 220 werkt niet

Post by Mark28jr » 21 Oct 2014, 18:56

Clement lee wrote:Track 220 in Simvliet 1982 en 2013, wanneer ik plaats 220 216 RWI, zal het niet werken. Track 220 is bij Oostpark niet Simvliet Centrum om wat voor reden neiter de AI of ik zal de trein in of uit Spoor 220 Spoor 220 is OPK7 niet OPK3 bij Oostpark, de Dirgram is 214, 219, 216, 218, 221, 223 , 225, 227 en niet 220, dit gebeurd sinds beta 3.8, het werkte sinds de laatste beta bekend als beta 3.7.

Zelfs dat is waar, er waren geen insecten in Beta 3.7 omdat het slechts Simvliet 1982 en 2013, wanneer Simvliet 2017 werd uitgebracht op beta 3.8 welk spoor 220 is ten oosten van OPK3 plaats van OPK7 met 224 wordt gebruikt op OPK 7 in Simvliet 2017.

ik krijg dit probleem niet uit mijn sim... waar zit de fout!?

Mitchell
Posts: 130
Joined: 17 Apr 2013, 22:44

Re: Track 220 werkt niet

Post by Mitchell » 23 Oct 2014, 07:09

Het gebroken Nederlands wat ik nu lees kan ik in ieder geval geen draad aan vast knopen. Zou je anders dit probleem zelf in goed Nederlands verwoorden. Misschien dat we je dan verder kunnen helpen..

Post Reply