fout in de activity

Meld hier bugs en andere problemen. Dit forum is uitsluitend voor bugs, stel dus geen algemene vragen hier.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
User avatar
HKM362
Posts: 272
Joined: 18 Apr 2013, 07:59
Location: Secret!

fout in de activity

Post by HKM362 » 10 Jan 2019, 23:32

ik heb weer een fout in mijn activity gemaakt helaas :cry:

heb al overal gezocht maar kan de fout nergens vinden

weet iemand wat ik fout doe?

B.V.D
Image

Official Metro Simulator Driver !

User avatar
HKM362
Posts: 272
Joined: 18 Apr 2013, 07:59
Location: Secret!

Re: fout in de activity

Post by HKM362 » 10 Jan 2019, 23:34

Bedankt alvast !
Attachments
route.rar
(7.7 KiB) Downloaded 41 times
Image

Official Metro Simulator Driver !

User avatar
Sjoerd
Posts: 3762
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: fout in de activity

Post by Sjoerd » 11 Jan 2019, 00:11

-> XML error in line 2312;

<consist start="MLW2">
<train pack="RET" file="5500.xml" number="5513">
<cab id="0" enabled="true" ai="110"/>
</train>
<train pack="RET" file="5500.xml" number="5510"/>
</train>
<train pack="RET" file="5500.xml" number="5520"/>
</consist>

-> XML error in line 2323;

<consist start="RCS1" >
<train pack="RET" file="5500.xml" number="5517">
<cab id="0" enabled="true" ai="111"/>
</train>
<train pack="RET" file="5700-2017.xml" number="5702">
</train>
<train pack="RET" file="5700-2017.xml" number="5716">
</consist>

Hier mist een / of een </train>

-> Missend bestand:

Rijndam2022_verbeterd.ctd

-> Ergens heb je een trein verkeerd geplaatst (waardoor de simulator hem niet plaatst maar gewoon overslaat, waardoor de toedeling van de nummers scheef is gaan lopen; ik zie twee M5 treinnummers op lijn M6 sporen, een M6 nummer bij Noorderpoort, een M2 bij de luchthaven, enzovoorts.
Dit is afgezien van de bovenstaande twee fouten; die moet je al verhelpen voordat de activiteit überhaupt in het menuscherm verschijnt.
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

User avatar
HKM362
Posts: 272
Joined: 18 Apr 2013, 07:59
Location: Secret!

Re: fout in de activity

Post by HKM362 » 11 Jan 2019, 18:04

ik heb hem opnieuw in elkaar gezet en het is gelukt !

heb nog 1 vraagje.....

hoe kun je een 5700 veranderen van Fictief ( 5700F.xml ) in de 2017 versie die ook in het spel zit???
Image

Official Metro Simulator Driver !

User avatar
Sjoerd
Posts: 3762
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: fout in de activity

Post by Sjoerd » 11 Jan 2019, 18:12

<train pack="RET" file="5700.xml"/> ;)
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

User avatar
HKM362
Posts: 272
Joined: 18 Apr 2013, 07:59
Location: Secret!

Re: fout in de activity

Post by HKM362 » 20 Jan 2019, 11:34

ben nu bezig om het gehele tram netwerk erin te zetten !

dat betekend dat straks alles rijd in 1 activity !

had gisteravond een foutje in de activity maar die is hersteld en daarom heb ik mijn vorige post gewist !

op lijn M1 de 5500 , lijn M2 de 5400 en 5600 , lijn M3 5400 en 5600 , lijn M4 de 5300 , Lijn M5 de 5700 serie en lijn M6 de 5300 serie....

de tramlijnen worden verzorgt met de KTM Citylink in R-Net kleuren!

als ik nieuw nieuws heb laat ik het weten!
Image

Official Metro Simulator Driver !

Post Reply