paar bugs

Meld hier bugs en andere problemen. Dit forum is uitsluitend voor bugs, stel dus geen algemene vragen hier.

Moderators: senjer, Tom

User avatar
HTMfan
Posts: 82
Joined: 29 Jul 2013, 06:14
Location: The netherlands

paar bugs

Post by HTMfan » 03 Aug 2013, 19:18

Als ik in explore mode een metor type T van welk type dan ook pak en dan typ dat hij 5201 moet pakken (die heeft rooie deuren daarom wil ik die graag) en ik heb locatie aangegeven en ik druk op ok en het spel sluit af zonder waarschuwing of iets?!?!?!?!?

nog een probleem: als je met 4 t'tjes rijd en je komt een station binnen et een wissel direct ervoor en direct erachter dan stopt de trein door atb te vroeg en zal atb altijd op 0 blijven staan omdat de wissel erachter uit is gegeaan en je er nog opstaat :cry:

Ik kom met de (alleen deze) T uit 2000 kom ik lijn A op zonder hulp van een randstadrail voertuiig of sg3. ATB sotnd gwn aan en deed het zelfde als in de RSG2 op dat traject.

als je de versie 1982 pakt en je sluit m af dan geeft PC foutmelding. reden: dit programma vertoont een foutmelding het programma word geforceeerd gesloten. (dit terwijl ik gwn op kruisje heb geklikt)

als ik meer ontdek dan zeg ik het onder deze thread
Hallo ik maak add-ons for omsi en minecraft en ik speel graag met metrosim.
hello i make add-ons for omsi and resourcepacks for minecraft and i love to play metrosim

User avatar
MG2
Posts: 1008
Joined: 17 Apr 2013, 19:44

Re: paar bugs

Post by MG2 » 03 Aug 2013, 19:22

De 5201 is alleen beschikbaar bij Type T 1999 tot 2001. De foutmelding bij het afsluiten van de 1982-versie heb ik ook maar kan ik verder geen oplossing voor geven.

User avatar
HTMfan
Posts: 82
Joined: 29 Jul 2013, 06:14
Location: The netherlands

Re: paar bugs

Post by HTMfan » 03 Aug 2013, 19:27

krijg de 5201 wel on de 2006 variant in combi met wat andere t 2006 rijtuigen wat e zegt klopt dus niet helemaal
Hallo ik maak add-ons for omsi en minecraft en ik speel graag met metrosim.
hello i make add-ons for omsi and resourcepacks for minecraft and i love to play metrosim

User avatar
HTMfan
Posts: 82
Joined: 29 Jul 2013, 06:14
Location: The netherlands

Re: paar bugs

Post by HTMfan » 03 Aug 2013, 19:28

als je hard remt met een RS2 RSG2 SG3 RSG3 dan geeft hij de hele tijd een kedoenkedoenkoedoeng geluid heel irrtiant.
Hallo ik maak add-ons for omsi en minecraft en ik speel graag met metrosim.
hello i make add-ons for omsi and resourcepacks for minecraft and i love to play metrosim

User avatar
MG2
Posts: 1008
Joined: 17 Apr 2013, 19:44

Re: paar bugs

Post by MG2 » 03 Aug 2013, 19:32

Sorry maar je krijgt géén 5201 bij de 2006 versie hoor... :?

Ik kan ook geen SG2 op de RSR krijgen met ATB aan. En wat het remmen betreft, dat is geen bug, maar realisme, want bij het gebruik van de noodrem krijg je 'vierkante wielen'.

User avatar
HTMfan
Posts: 82
Joined: 29 Jul 2013, 06:14
Location: The netherlands

Re: paar bugs

Post by HTMfan » 03 Aug 2013, 19:41

ik kom alleen met nummer 5211 lijn A op uit T2000
Hallo ik maak add-ons for omsi en minecraft en ik speel graag met metrosim.
hello i make add-ons for omsi and resourcepacks for minecraft and i love to play metrosim

User avatar
MG2
Posts: 1008
Joined: 17 Apr 2013, 19:44

Re: paar bugs

Post by MG2 » 03 Aug 2013, 19:46

Vreemd, lukt bij mij toch echt niet. Dan denk ik dat je een aangepaste versie hebt met extra voordelen :P Maar goed, weet je het zeker dat de ATB actief was? Heb je niet per ongeluk "ATB overbruggen" gebruikt?

User avatar
senjer
Posts: 956
Joined: 13 Apr 2013, 11:31

Re: paar bugs

Post by senjer » 04 Aug 2013, 07:16

De 5201 en 5229 zouden er toch echt niet in horen zitten, deze zijn namelijk in 2006 uitgebrand op Oostpark :P (voor de mensen die het niet weten, in het echt zijn ze op De Akkers afgebrand).

En het rijden zou op lijn A nog wel kunnen als je maar geen haast hebt met max. 8km/uur. :mrgreen:

De foutmelding van de 1982 route ligt aan je PC, niets bijzonders verder maar bij de ene doet hij het wel (bij mij laptop) en de andere niet (bij mij desktop).

User avatar
MG2
Posts: 1008
Joined: 17 Apr 2013, 19:44

Re: paar bugs

Post by MG2 » 04 Aug 2013, 10:53

Ik kan niet op Lijn A rijden met een SG2, ook niet op lage snelheid :roll:

Hoe kan het trouwens aan de PC liggen en niet aan de sim dat de 1982-versie faalt bij het afsluiten? De 2013-versie sluit wel vlekkeloos af, behalve als de camera zich bij De Molens bevind of Alexanderpark :geek: Wat zou het gebrekkige dan kunnen zijn? Want dit probleem is echt nieuw voor mij hoor, net zoals het wegvallend geluid ;)

User avatar
senjer
Posts: 956
Joined: 13 Apr 2013, 11:31

Re: paar bugs

Post by senjer » 04 Aug 2013, 11:22

Het hangt niet van je PC specs af maar gewoon random. Zoals ik het al zei, mijn desktop doet het niet maar mijn laptop weer wel. Het wegvallende geluid heeft iedereen doordat er een maximum aan het aantal geluiden zit waarbij geen rekening met prioriteit gehouden wordt.

Post Reply