HSG3 staat fout dat onderste schermpje

Meld hier bugs en andere problemen. Dit forum is uitsluitend voor bugs, stel dus geen algemene vragen hier.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
hell12
Posts: 170
Joined: 18 Apr 2013, 14:30
Location: Hoogvliet

HSG3 staat fout dat onderste schermpje

Post by hell12 » 15 Nov 2017, 16:42

Zoals de titel beschrijft zie hier een screenshot (betref 5700 serie)
Screenshot_138.jpg
Screenshot_138.jpg (489.21 KiB) Viewed 1036 times
pc specs:
Intel I7 4790K @ 4.7GHz
Gskill Trident 16GB 1866MHz
EVGA GTX1080ti SC Black Edition
Samsung 950 PRO 512gb

User avatar
Kroneheit
Posts: 74
Joined: 04 Nov 2017, 14:34

Re: HSG3 staat fout dat onderste schermpje

Post by Kroneheit » 26 Nov 2017, 10:10

Da heb ik ook. Ik denk dat dit normal is!
Ga even Michel vraagen ik weet het ook niet warom dit so is

User avatar
Alfacinha315
Posts: 727
Joined: 16 Sep 2016, 14:20

Re: HSG3 staat fout dat onderste schermpje

Post by Alfacinha315 » 26 Nov 2017, 18:57

Hier ook!
Laten we het repareren op het depot van het Bergpark...
Attachments
Wrong SG3.jpg
Wrong SG3.jpg (180.54 KiB) Viewed 903 times
Greetings from Lisbon, the capital city of Portugal.

Post Reply