Geen verlichting in tunnels Rijndam

Meld hier bugs en andere problemen. Dit forum is uitsluitend voor bugs, stel dus geen algemene vragen hier.

Moderators: senjer, Tom

Geen verlichting in tunnels Rijndam

Postby Ovdenbosch » 25 Mar 2017, 18:43

Hey beste mensen,

Ik was lekker aan het rijden en reed zo een tunnel in van Rijndam en tot mijn verbazing ging op het station het licht uit.
ben doorgereden maar het licht in de metro viel ook uit en zo reed ik in het donker mijn route af.
Iemand enig idee waar aan dit zou kunnen liggen?

Groeten, Danny
Attachments
Stroomstoring in de tunnel.png
Stroom storing in de tunnels van Rijndam
Stroomstoring in de tunnel.png (298.1 KiB) Viewed 297 times
Ovdenbosch
 
Posts: 4
Joined: 17 Aug 2016, 10:26

Re: Geen verlichting in tunnels Rijndam

Postby Sjoerd » 25 Mar 2017, 19:43

Heb je het wel vaker zien gebeuren? En steeds op dezelfde locatie, of dat niet?
Ik heb zelf geen idee hoe dit kan komen (Misschien een iets met je grafische kaart?), dus ik kan je er helaas niet bij helpen. :?
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D
User avatar
Sjoerd
 
Posts: 1554
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: Geen verlichting in tunnels Rijndam

Postby Ovdenbosch » 25 Mar 2017, 20:24

Sjoerd wrote:Heb je het wel vaker zien gebeuren? En steeds op dezelfde locatie, of dat niet?
Ik heb zelf geen idee hoe dit kan komen (Misschien een iets met je grafische kaart?), dus ik kan je er helaas niet bij helpen. :?



Ja ik heb het vandaag meerdere keren gehad maar dan ook alleen in de tunnels.
Ik had mijn drivers ook bijgewerkt. Toch bedankt voor je reactie...
Ovdenbosch
 
Posts: 4
Joined: 17 Aug 2016, 10:26

Re: Geen verlichting in tunnels Rijndam

Postby nstomjanssen2000 » 26 Mar 2017, 19:36

Heb je toevallig een AMD-videokaart?
Met hoogachtende groet, prof. dr. in. mr. Duymsuych, gepromoveerd in de Slag om de Coeck. Hierin sneuvelden 66 chocoladekoekjes, 72 speculaasjes, 101 stroopwafels, 145 ... [Dit relaas is onderbroken wegens het gebrek aan nut ervan.]
User avatar
nstomjanssen2000
 
Posts: 341
Joined: 03 Aug 2013, 08:41
Location: Nijmegen (Verweggistan)

Re: Geen verlichting in tunnels Rijndam

Postby Ovdenbosch » 26 Mar 2017, 20:05

nstomjanssen2000 wrote:Heb je toevallig een AMD-videokaart?


bedankt voor je reactie. deze pc heeft een AMD 3300 nog iets videokaart. De pc bij heeft wel heeft wel windows 10 de 64 bit uitvoering.
Ovdenbosch
 
Posts: 4
Joined: 17 Aug 2016, 10:26

Re: Geen verlichting in tunnels Rijndam

Postby nstomjanssen2000 » 29 Mar 2017, 19:14

Het is bekend dat de simulator problemen heeft met AMD-videokaarten. Koop een Intel- of nVidia-videokaart om het spel goed te kunnen spelen.
Met hoogachtende groet, prof. dr. in. mr. Duymsuych, gepromoveerd in de Slag om de Coeck. Hierin sneuvelden 66 chocoladekoekjes, 72 speculaasjes, 101 stroopwafels, 145 ... [Dit relaas is onderbroken wegens het gebrek aan nut ervan.]
User avatar
nstomjanssen2000
 
Posts: 341
Joined: 03 Aug 2013, 08:41
Location: Nijmegen (Verweggistan)

Re: Geen verlichting in tunnels Rijndam

Postby RotterdamMetroLover » 29 Mar 2017, 19:22

Heb je een laptop of desktop?
RotterdamMetroLover
 
Posts: 131
Joined: 23 Jan 2017, 15:21

Re: Geen verlichting in tunnels Rijndam

Postby metroverslaafde » 02 Apr 2017, 20:25

Mocht je een computer hebben met schakelbare graphics waarbij je gebruik kunt maken van de onboard videokaart, dan kun je daarmee nog wel redelijk uit de voeten.
User avatar
metroverslaafde
 
Posts: 409
Joined: 08 Feb 2014, 13:32
Location: Rotterdam


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest