screm resolutie

Algemene discussies over de beta versie.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
jvc101
Posts: 12
Joined: 24 Aug 2015, 09:22

screm resolutie

Post by jvc101 » 12 Oct 2015, 09:41

iemand enig idee hoe ik mijn screen resolutie kan veranderen, de scherm in het spel is te hoog.
ik dacht dat het bij de installatie locatie een bestandje was voor dit, maar ik kan het op een of ander manier niet meer vinden :(

RuudvanWietingen
Posts: 3
Joined: 27 May 2014, 19:24

Re: screm resolutie

Post by RuudvanWietingen » 12 Oct 2015, 13:38

Bij start staat in het mapje metro simulator beta een bestand metro simulator beta setup

User avatar
senjer
Posts: 942
Joined: 13 Apr 2013, 11:31

Re: screm resolutie

Post by senjer » 12 Oct 2015, 17:35

Dat is bij het installeren inderdaad het geval. (.MSI Download) Bij gebruik van het .zip bestand kan je het setupscherm terugkrijgen door het render .cfg bestand te verwijderen in C:\Gebruikers\JouwPCnaam\AppData\Local\MetroSimulator.

Post Reply