error

Algemene discussies over de beta versie.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
User avatar
HKM362
Posts: 253
Joined: 18 Apr 2013, 07:59
Location: Spijkenisse

error

Post by HKM362 » 19 Sep 2015, 16:34

ik heb me windows opnieuw geinstaleerd en krijg nu deze fout:

Het programma kan niet worden gestart omdat alut.dll ontbreekt op'
uw computer. U kunt dit probleem mogelijk oplossen door het
programma opnieuw te installeren.
Image

Een metro neemt mensen mee die wachten op de metro en de metro wacht niet op mensen.....

amsterdammertje
Posts: 18
Joined: 19 Sep 2015, 16:28
Location: Purmerend

Re: error

Post by amsterdammertje » 19 Sep 2015, 17:10

Heb je windows 10 geïnstalleerd?
Dan krijg je dit probleem vaker.
Windows heeft zijn kinderziektes er nog niet helemaal uit verwerkt. :geek:
Heb je Windows 8?
Dan kan ik je vraag niet beantwoorden want dit probleem heb ik nog nooit gehad.
Yeet

User avatar
senjer
Posts: 942
Joined: 13 Apr 2013, 11:31

Re: error

Post by senjer » 19 Sep 2015, 17:26

Een .dll error is afkomstig van DirectX. Probeer deze opnieuw te installeren, dat zou het probleem op moeten lossen.

@Amsterdammertje: Als je geen antwoord weet op een probleem hoef je er ook niet op te posten. En jou onvrede over Windows 10 mag je uiten op de forums van Microsoft maar dat heeft verder totaal niet met dit probleem te maken.

User avatar
HKM362
Posts: 253
Joined: 18 Apr 2013, 07:59
Location: Spijkenisse

Re: error

Post by HKM362 » 20 Sep 2015, 11:29

hahahahaha zo'n ontzettende domme fout van me. schaam me om het hier te zeggen ;), maar het is opgelost!

weet iemand of je het scherm wat je in het begin krijgt met de videokaart optie's enzo weer terug kan krtijgen? want na 1x instellen krijg je die niet meer te zien daarna en ik heb hem ff nodig!
Image

Een metro neemt mensen mee die wachten op de metro en de metro wacht niet op mensen.....

User avatar
senjer
Posts: 942
Joined: 13 Apr 2013, 11:31

Re: error

Post by senjer » 20 Sep 2015, 14:32

C:\Gebruikers\JouwPCnaam\AppData\Local\MetroSimulator en verwijder dan het render.cfg bestand.

Post Reply