Wissels

Algemene discussies over de beta versie.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
Maurits123
Posts: 7
Joined: 30 May 2015, 10:49

Wissels

Post by Maurits123 » 03 Jun 2015, 12:42

Weet iemand of het mogelijk is om wissels om te zetten?
Handwissels kan ik wel omzetten, maar voor die andere wissels weet ik niet hoe het moet.

Groet, Maurits

User avatar
metroverslaafde
Posts: 423
Joined: 08 Feb 2014, 13:32
Location: Rotterdam
Contact:

Re: Wissels

Post by metroverslaafde » 03 Jun 2015, 14:26

Kijk voor meer informatie even in de cvl tutorial.
Een wissel zet je om door middel van een code. Bijv. 141 143 RWI

Maurits123
Posts: 7
Joined: 30 May 2015, 10:49

Re: Wissels

Post by Maurits123 » 03 Jun 2015, 17:48

Heel erg bedankt!

AJV1958
Posts: 14
Joined: 05 Apr 2015, 18:25

Re: Wissels

Post by AJV1958 » 16 Jun 2015, 16:41

een idee van mij is om de wissel door middel van een muisklik over te zetten.

User avatar
metroverslaafde
Posts: 423
Joined: 08 Feb 2014, 13:32
Location: Rotterdam
Contact:

Re: Wissels

Post by metroverslaafde » 16 Jun 2015, 17:40

AJV1958 wrote:een idee van mij is om de wissel door middel van een muisklik over te zetten.
Bij handwissels is dit inderdaad de enige manier om ze om te zetten, maar de elektrische wissels zijn niet om te zetten met de hand.

Post Reply