metro nummer veranderren lukt niet

Algemene discussies over de beta versie.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
arnh
Posts: 9
Joined: 10 Feb 2014, 17:33

metro nummer veranderren lukt niet

Post by arnh » 01 Jun 2014, 16:57

kan iemand mij helpen met dit probleem

User avatar
metroverslaafde
Posts: 423
Joined: 08 Feb 2014, 13:32
Location: Rotterdam
Contact:

Re: metro nummer veranderren lukt niet

Post by metroverslaafde » 01 Jun 2014, 17:22

Ga naar cvl met F1. Druk vervolgens op F2 voer dan het metronummer in bijvoorbeeld 2102CM gevolgd door het gewenste nieuwe nummer 2103CM en daarachter zet je TWZ en druk vervolgens op enter.

Dus zo ziet je commando eruit:

2102CM 2103CM TWZ

arnh
Posts: 9
Joined: 10 Feb 2014, 17:33

Re: metro nummer veranderren lukt niet

Post by arnh » 02 Jun 2014, 14:09

bedankt

Post Reply