Windows niet legitiem

Algemene discussies over de beta versie.

Moderators: senjer, Tom

Locked
NicolaMetroexpert
Posts: 2
Joined: 21 Apr 2014, 15:11
Contact:

Windows niet legitiem

Post by NicolaMetroexpert » 21 Apr 2014, 15:48

beste mensen.
als u dit leest dan wil ik een boodschap achterlaten!
misschien heeft het totaal niks met metrosimulator te maken maar ik wil het toch even kwijt!
windows 7
'dit exemplaar van windows is NIET legitiem'
en ik vraag aan jullie hoe ik dit probleem oplos!
1 ik heb een installatie-cd maar dan geeft hij een ERROR aan!
dus MVG NicolaMetroexpert
[Youtube]https://www.youtube.com/user/nicolavanbemmel1/videos[/Youtube]

MVG Nicola

hell12
Posts: 159
Joined: 18 Apr 2013, 14:30
Location: Hoogvliet

Re: metrosimulator 3.8

Post by hell12 » 21 Apr 2014, 16:32

NicolaMetroexpert wrote:beste mensen.
als u dit leest dan wil ik een boodschap achterlaten!
misschien heeft het totaal niks met metrosimulator te maken maar ik wil het toch even kwijt!
windows 7
'dit exemplaar van windows is NIET legitiem'
en ik vraag aan jullie hoe ik dit probleem oplos!
1 ik heb een installatie-cd maar dan geeft hij een ERROR aan!
dus MVG NicolaMetroexpert
dat wil zeggen dat je je windows moet activeren
pc specs:
Intel I7 4790K @ 4.7GHz
Gskill Trident 16GB 1866MHz
EVGA GTX1080ti SC Black Edition
Samsung 950 PRO 512gb

User avatar
Tom
Posts: 250
Joined: 13 Apr 2013, 06:36
Location: Capelle aan den IJssel

Re: metrosimulator 3.8

Post by Tom » 21 Apr 2014, 18:42

Dit heeft inderdaad niets met de metrosimulator te maken, maar met Windows. Hier kunnen we je helaas niet verder mee helpen, want waarschijnlijk is jouw Windows versie niet legaal, en zit daar het probleem. Ik denk dat je het beste elders op internet een oplossing kan zoeken voor je probleem.

Locked