Problemen met HSM

Algemene discussies over de simulator.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
jpo999
Posts: 10
Joined: 14 Nov 2016, 20:56
Location: Bergen op Zoom

Problemen met HSM

Post by jpo999 » 20 Apr 2017, 15:54

Ik zit met een vervelend probleem:

Ik wil de HSM in de sim geladen, maar om de een of andere reden krijg ik m niet in de game. Ik heb de aanwijzingen die in de readme staan gevolgd.

Weet iemand wat het probleem kan zijn?

User avatar
MP 85
Posts: 249
Joined: 02 Jan 2017, 16:11
Location: France

Re: Problemen met HSM

Post by MP 85 » 20 Apr 2017, 18:46

jpo999 wrote:Ik zit met een vervelend probleem:

Ik wil de HSM in de sim geladen, maar om de een of andere reden krijg ik m niet in de game. Ik heb de aanwijzingen die in de readme staan gevolgd.

Weet iemand wat het probleem kan zijn?
Je hebt in de explorer modus geprobeerd, de HSM verschijnt in de lijst met treinen ?
ImageImage
Sorry to my bad langage (Google translate) :idea:
Sorry voor mijn slechte taal (Google translate)

User avatar
Alfacinha315
Posts: 353
Joined: 16 Sep 2016, 14:20

Re: Problemen met HSM

Post by Alfacinha315 » 21 Apr 2017, 10:41

Misschien vergeet je het .CTD-bestand te kopiëren in de game folder. Niet alleen de ACT een ...

(Vertaald uit Google translate)
Cheers from Lisbon, the capital city of Portugal.

Trains are my favourite addiction! :D "Na entrada para os comboios, atenção à distância entre as portas e a plataforma".

Image

RotterdamMetroLover
Posts: 283
Joined: 23 Jan 2017, 15:21

Re: Problemen met HSM

Post by RotterdamMetroLover » 21 Apr 2017, 11:26

Misschien er zit een XML problem in de act.

User avatar
Sjoerd
Posts: 2102
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: Problemen met HSM

Post by Sjoerd » 21 Apr 2017, 13:00

Het probleem dat is aangegeven is dat de HSM niet in de lijst met treinen verschijnt. Dan gaat het hier waarschijnlijk niet om een activiteit (dus hoef je niet naar ACT en CTD bestanden te kijken), maar om het beschikbaar zijn van de HSM in explore mode. De HSM moet dus (na het downloaden ervan) correct geïnstalleerd worden volgende de readme die daarbij zit.
HSM readme wrote: To install, copy all the files (except this readme) to the installation folder of the simulator (default C:\Program Files (x86)\MetroSimulator\MetroSimulator Beta\).
When asked to replace the old 'files.dat' file click yes. This will add two vehicles, the "HSM Serie" (numbers 5523-5532) and the "HSMR Serie" (numbers 5533-5540).
@jpo999: dit heb je gedaan? Het belangrijkste hierbij is dat het bestand "HSM.000" in de map bij de simulator-exe terecht is gekomen. Controleer dat in ieder geval. De andere bestanden zijn ook nodig, maar het 000-bestand is het belangrijkste.
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

jpo999
Posts: 10
Joined: 14 Nov 2016, 20:56
Location: Bergen op Zoom

Re: Problemen met HSM

Post by jpo999 » 25 Apr 2017, 13:10

@Sjoerd het probleem is opgelost. Probeerde de HSM in de verkeerde map (32bit ipv 64bit) te zetten. Nu scheurt de HSM door Rijndam. :lol: :lol:

User avatar
Sjoerd
Posts: 2102
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: Problemen met HSM

Post by Sjoerd » 25 Apr 2017, 14:31

Dan kun je straks (als in Rijndam 2018 de goederentrein niet constant voor je neus zit) met de HSM bij Molenwijk het spoor op om te gaan scheuren. Dan hoeven de metroreizigers niet meer zo te schrikken als er (vooral in de ondergrondse stations) ineens een HSM met 250 km/h uit de tunnel en langs het perron komt razen :lol: :lol:
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests