help

Algemene discussies over de simulator.

Moderators: senjer, Tom

User avatar
HKM362
Posts: 246
Joined: 18 Apr 2013, 07:59
Location: Spijkenisse

help

Post by HKM362 » 30 Dec 2016, 21:06

wie kan mij helpen ik wil dolgraag beta 10.0 graag spelen maar krijg deze melding:

deze app kan niet worden uitgevoerd op u pc

vraag bij de software-uitgever na of er een versie bestaat voor u pc


wie kan me helpen asjeblieft , wil zo graag de nieuwe demo spelen :(
Image

Een metro neemt mensen mee die wachten op de metro en de metro wacht niet op mensen.....

Samuel
Posts: 762
Joined: 13 Sep 2013, 05:55
Location: Amsterdam

Re: help

Post by Samuel » 30 Dec 2016, 21:11

Gebruik je nu een computer die op 32-bit draait of op 64-bit?

User avatar
HKM362
Posts: 246
Joined: 18 Apr 2013, 07:59
Location: Spijkenisse

Re: help

Post by HKM362 » 30 Dec 2016, 21:15

hoe kan ik dat zien / veranderen???
Image

Een metro neemt mensen mee die wachten op de metro en de metro wacht niet op mensen.....

User avatar
Sjoerd
Posts: 2115
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: help

Post by Sjoerd » 30 Dec 2016, 21:21

HKM362 wrote:hoe kan ik dat zien / veranderen???
Onder Configuratiescherm -> Systeem en beveiliging -> Systeem (zo kom je er in ieder geval in Windows 7, ik weet niet hoe andere versies dat doen).

Bij mij staat in dat scherm ergens in het midden "type systeem: 64 bitsbesturingsysteem"
Dit veranderen is niet mogelijk; ofwel je systeem werkt op 32 bit, ofwel op 64 bit.
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

User avatar
HKM362
Posts: 246
Joined: 18 Apr 2013, 07:59
Location: Spijkenisse

Re: help

Post by HKM362 » 30 Dec 2016, 21:22

volgens mij dit??
Attachments
ScreenShot094.jpg
ScreenShot094.jpg (41.49 KiB) Viewed 518 times
Image

Een metro neemt mensen mee die wachten op de metro en de metro wacht niet op mensen.....

User avatar
Sjoerd
Posts: 2115
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: help

Post by Sjoerd » 30 Dec 2016, 21:28

Windows 10 met 32-bit? Dat had ik niet verwacht; dat ze nu nog 32 bit Windows versies maken; ik dacht eerder dat 32-bit Windows met de introductie van Windows 7 was verdwenen. Maar je hebt wel een x64 processor; dat is wel geschikt voor 64 bit. Ik denk dat je een 64-bit versie van Windows moet installeren om hier uit te komen; de computer moet het aankunnen.
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

tayfur0010t
Posts: 33
Joined: 02 May 2015, 14:55

Re: help

Post by tayfur0010t » 31 Dec 2016, 00:25

Ik heb ook een probleem ik heb 64 bit windows 7 en 2.67 ghz. maar hij haakt steeds vast wanneer ik de tunnel in rij kan iemand me helpen

Çevreneli
Posts: 12
Joined: 29 May 2015, 15:29

Re: help

Post by Çevreneli » 31 Dec 2016, 00:27

tayfur0010t wrote:Ik heb ook een probleem ik heb 64 bit windows 7 en 2.67 ghz. maar hij haakt steeds vast wanneer ik de tunnel in rij kan iemand me helpen
Tayfur weet je wat je moet doen als je 32 bits hebt amk :)

tayfur0010t
Posts: 33
Joined: 02 May 2015, 14:55

Re: help

Post by tayfur0010t » 31 Dec 2016, 00:28

??

Çevreneli
Posts: 12
Joined: 29 May 2015, 15:29

Re: help

Post by Çevreneli » 31 Dec 2016, 00:30

tayfur0010t wrote:??
Nee ik heb 32 bits systeem ik kan hem dus niet opstarten ik dacht misschien weet je iets waardoor ik alsnog kan openen ??

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: gozer070 and 1 guest