help

Algemene discussies over de simulator.

Moderators: senjer, Tom

Re: help

Postby tayfur0010t » 31 Dec 2016, 00:33

zo als micheal zij bij beta 3.10 kan niet met 32 bit opgestart worden door nacht modus. dat heeft meer kracht nodig, het ligt aan de engine
tayfur0010t
 
Posts: 33
Joined: 02 May 2015, 14:55

Re: help

Postby Çevreneli » 31 Dec 2016, 01:08

vaay aq
Çevreneli
 
Posts: 12
Joined: 29 May 2015, 15:29

ik heb hulp nodig

Postby Mertsedes » 31 Dec 2016, 10:46

Screenshot_1.png
Screenshot_1.png (295.39 KiB) Viewed 178 times
help me
Mertsedes
 
Posts: 5
Joined: 31 Dec 2016, 10:25

Re: ik heb hulp nodig

Postby LosAngelesMetro56 » 31 Dec 2016, 10:47

:lol:
Mertsedes wrote:
Screenshot_1.png
help me
Los Angeles County Metro
User avatar
LosAngelesMetro56
 
Posts: 468
Joined: 03 Oct 2015, 19:11
Location: Los Angeles, California, USA

Re: ik heb hulp nodig

Postby Mertsedes » 31 Dec 2016, 10:53

wat is dit enige idee
Mertsedes
 
Posts: 5
Joined: 31 Dec 2016, 10:25

Re: help

Postby Samuel » 31 Dec 2016, 11:00

Samuel wrote:Image

This setup can be found at:
msi. file: Windows start, search for 'MetroSimulator Beta Setup'.
zip. file: Remove the render.cfg file at, C:\Users\Your username\AppData\Local\MetroSimulator

De objecten moet je ook niet op 'low' zetten, want anders krijg het geval waarbij objecten niet volledig verschijnen.
User avatar
Samuel
 
Posts: 685
Joined: 13 Sep 2013, 05:55
Location: Amsterdam

Re: help

Postby nstomjanssen2000 » 31 Dec 2016, 11:01

Je hebt de object setting niet hoog genoeg staan, dan gaat de simulator random objecten weghalen. Run Start -> Alle Programma's -> Metro Simulator Setup en ze "Objects" op "Very High".

EDIT: Samuel was me net voor
Met hoogachtende groet, prof. dr. in. mr. Duymsuych, gepromoveerd in de Slag om de Coeck. Hierin sneuvelden 66 chocoladekoekjes, 72 speculaasjes, 101 stroopwafels, 145 ... [Dit relaas is onderbroken wegens het gebrek aan nut ervan.]
User avatar
nstomjanssen2000
 
Posts: 341
Joined: 03 Aug 2013, 08:41
Location: Nijmegen (Verweggistan)

??

Postby Mertsedes » 31 Dec 2016, 11:10

videokaart en settings
Attachments
setteings.png
setteings.png (15.3 KiB) Viewed 163 times
Mertsedes
 
Posts: 5
Joined: 31 Dec 2016, 10:25

Re: help

Postby Samuel » 31 Dec 2016, 11:13

Objects heb je op 'low' staan, als je deze een standje hoger zet dan zul het probleem niet meer hebben.
User avatar
Samuel
 
Posts: 685
Joined: 13 Sep 2013, 05:55
Location: Amsterdam

Re: help

Postby nstomjanssen2000 » 31 Dec 2016, 11:14

Beta 0.5 is gewoon luiheid van Michiel vermoed ik. Verander deze optie (met het rode rechthoekje) in "Very High"
Attachments
what2do.png
what2do.png (14.64 KiB) Viewed 159 times
Met hoogachtende groet, prof. dr. in. mr. Duymsuych, gepromoveerd in de Slag om de Coeck. Hierin sneuvelden 66 chocoladekoekjes, 72 speculaasjes, 101 stroopwafels, 145 ... [Dit relaas is onderbroken wegens het gebrek aan nut ervan.]
User avatar
nstomjanssen2000
 
Posts: 341
Joined: 03 Aug 2013, 08:41
Location: Nijmegen (Verweggistan)

PreviousNext

Return to Algemeen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests