help

Algemene discussies over de simulator.

Moderators: senjer, Tom

tayfur0010t
Posts: 33
Joined: 02 May 2015, 14:55

Re: help

Post by tayfur0010t » 31 Dec 2016, 00:33

zo als micheal zij bij beta 3.10 kan niet met 32 bit opgestart worden door nacht modus. dat heeft meer kracht nodig, het ligt aan de engine

Çevreneli
Posts: 12
Joined: 29 May 2015, 15:29

Re: help

Post by Çevreneli » 31 Dec 2016, 01:08

vaay aq

Mertsedes
Posts: 5
Joined: 31 Dec 2016, 10:25

ik heb hulp nodig

Post by Mertsedes » 31 Dec 2016, 10:46

Screenshot_1.png
Screenshot_1.png (295.39 KiB) Viewed 534 times
help me

User avatar
LosAngelesMetro56
Posts: 642
Joined: 03 Oct 2015, 19:11
Location: Los Angeles, California, USA
Contact:

Re: ik heb hulp nodig

Post by LosAngelesMetro56 » 31 Dec 2016, 10:47

:lol:
Mertsedes wrote:
Screenshot_1.png
help me
Want to talk about signals? Stop by: http://www.rxrsignals.com

Mertsedes
Posts: 5
Joined: 31 Dec 2016, 10:25

Re: ik heb hulp nodig

Post by Mertsedes » 31 Dec 2016, 10:53

wat is dit enige idee

Samuel
Posts: 792
Joined: 13 Sep 2013, 05:55

Re: help

Post by Samuel » 31 Dec 2016, 11:00

Samuel wrote:Image

This setup can be found at:
msi. file: Windows start, search for 'MetroSimulator Beta Setup'.
zip. file: Remove the render.cfg file at, C:\Users\Your username\AppData\Local\MetroSimulator
De objecten moet je ook niet op 'low' zetten, want anders krijg het geval waarbij objecten niet volledig verschijnen.

User avatar
nstomjanssen2000
Posts: 354
Joined: 03 Aug 2013, 08:41
Location: Nijmegen (Verweggistan)
Contact:

Re: help

Post by nstomjanssen2000 » 31 Dec 2016, 11:01

Je hebt de object setting niet hoog genoeg staan, dan gaat de simulator random objecten weghalen. Run Start -> Alle Programma's -> Metro Simulator Setup en ze "Objects" op "Very High".

EDIT: Samuel was me net voor
Met hoogachtende groet, prof. dr. in. mr. Duymsuych, gepromoveerd in de Slag om de Coeck. Hierin sneuvelden 66 chocoladekoekjes, 72 speculaasjes, 101 stroopwafels, 145 ... [Dit relaas is onderbroken wegens het gebrek aan nut ervan.]

Mertsedes
Posts: 5
Joined: 31 Dec 2016, 10:25

??

Post by Mertsedes » 31 Dec 2016, 11:10

videokaart en settings
Attachments
setteings.png
setteings.png (15.3 KiB) Viewed 519 times

Samuel
Posts: 792
Joined: 13 Sep 2013, 05:55

Re: help

Post by Samuel » 31 Dec 2016, 11:13

Objects heb je op 'low' staan, als je deze een standje hoger zet dan zul het probleem niet meer hebben.

User avatar
nstomjanssen2000
Posts: 354
Joined: 03 Aug 2013, 08:41
Location: Nijmegen (Verweggistan)
Contact:

Re: help

Post by nstomjanssen2000 » 31 Dec 2016, 11:14

Beta 0.5 is gewoon luiheid van Michiel vermoed ik. Verander deze optie (met het rode rechthoekje) in "Very High"
Attachments
what2do.png
what2do.png (14.64 KiB) Viewed 515 times
Met hoogachtende groet, prof. dr. in. mr. Duymsuych, gepromoveerd in de Slag om de Coeck. Hierin sneuvelden 66 chocoladekoekjes, 72 speculaasjes, 101 stroopwafels, 145 ... [Dit relaas is onderbroken wegens het gebrek aan nut ervan.]

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests