Beta 3.10

Algemene discussies over de simulator.

Moderators: senjer, Tom

rik079
Posts: 45
Joined: 11 Dec 2016, 14:56

Re: Beta 3.10

Post by rik079 » 02 Jan 2017, 08:52

probleem: als ik in een tunnel rijdt komen de FPS erg dicht bij het nulpunt.

computerspecificaties:

Machine Id: {B3D66879-E79B-48BB-946C-97D2FBDFC856}
Operating System: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 14393) (14393.rs1_release_inmarket.161208-2252)
Language: Dutch (Regional Setting: Dutch)
System Manufacturer: Acer
System Model: Aspire ZC-602
BIOS: P11-A3
Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 1017U @ 1.60GHz (2 CPUs), ~1.6GHz
Memory: 6144MB RAM
Available OS Memory: 6022MB RAM
Page File: 2511MB used, 4470MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 12
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
Miracast: Not Available
Microsoft Graphics Hybrid: Not Supported
DxDiag Version: 10.00.14393.0000 64bit Unicode

dlvankampen
Posts: 38
Joined: 24 May 2014, 11:23
Location: Poortugaal

Re: Beta 3.10

Post by dlvankampen » 02 Jan 2017, 10:00

rik079 wrote:probleem: als ik in een tunnel rijdt komen de FPS erg dicht bij het nulpunt.

computerspecificaties:

Machine Id: {B3D66879-E79B-48BB-946C-97D2FBDFC856}
Operating System: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 14393) (14393.rs1_release_inmarket.161208-2252)
Language: Dutch (Regional Setting: Dutch)
System Manufacturer: Acer
System Model: Aspire ZC-602
BIOS: P11-A3
Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 1017U @ 1.60GHz (2 CPUs), ~1.6GHz
Memory: 6144MB RAM
Available OS Memory: 6022MB RAM
Page File: 2511MB used, 4470MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 12
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
Miracast: Not Available
Microsoft Graphics Hybrid: Not Supported
DxDiag Version: 10.00.14393.0000 64bit Unicode
Je Videokaart is niet goed genoeg. Als je meer FPS wilt heb je een betere Videokaart nodig. ;)

User avatar
MetroSimGermany
Posts: 307
Joined: 08 Mar 2016, 14:41
Location: Berlin, Germany
Contact:

Re: Beta 3.10

Post by MetroSimGermany » 02 Jan 2017, 10:04

FAQ (Voordat u een nieuw onderwerp te maken!) wrote: - Vermeld uw computer specificaties, met name de processor en videokaart: Ga naar Start en typ "dxdiag ', eerste tabblad moet processor, tweede tabblad videokaart te noemen.
Zonder deze geen steun kan worden geleverd.
Please copy the section starting with Display Devices from your dxdiag.txt/Kopieer de sectie te beginnen met Display Devices van je dxdiag.txt:

Code: Select all

---------------
Display Devices
---------------
          Card name: Intel(R) HD Graphics Family
       Manufacturer: Intel Corporation
          Chip type: Intel(R) HD Graphics Family
           DAC type: Internal
        Device Type: Full Device
         Device Key: Enum\PCI\VEN_8086&DEV_0A16&SUBSYS_07751025&REV_09
      Device Status: 0180200A [DN_DRIVER_LOADED|DN_STARTED|DN_DISABLEABLE|DN_NT_ENUMERATOR|DN_NT_DRIVER] 
Device Problem Code: No Problem
Driver Problem Code: Unknown
     Display Memory: 2160 MB
   Dedicated Memory: 112 MB
      Shared Memory: 2048 MB
       Current Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz)
       Monitor Name: Generic PnP Monitor
      Monitor Model: unknown
         Monitor Id: CMN15BE
        Native Mode: 1366 x 768(p) (60.007Hz)
        Output Type: Internal
        Driver Name: igdumdim64.dll,igd10iumd64.dll,igd10iumd64.dll,igd12umd64.dll
Driver File Version: 10.18.0015.4248 (English)
     Driver Version: 10.18.15.4248
        DDI Version: 12
     Feature Levels: 11_1,11_0,10_1,10_0,9_3,9_2,9_1
       Driver Model: WDDM 2.0
Graphics Preemption: Primitive
 Compute Preemption: Thread group
           Miracast: Not Supported by WiFi driver
Hybrid Graphics GPU: Integrated
     Power P-states: Not Supported
  Driver Attributes: Final Retail
   Driver Date/Size: 04.08.2015 01:00:00, 37341808 bytes
        WHQL Logo'd: Yes
    WHQL Date Stamp: Unknown
  Device Identifier: {D7B78E66-4956-11CF-0D63-7A27B4C2C735}
          Vendor ID: 0x8086
          Device ID: 0x0A16

Greets, Mika
Support auf Deutsch? Kein Problem! Ich helfe gerne per PM. ;)
Image
discord.io/trains

rik079
Posts: 45
Joined: 11 Dec 2016, 14:56

Re: Beta 3.10

Post by rik079 » 02 Jan 2017, 10:27

bedank voor de tip! (tot die tijd mijd ik de tunnels) :D

DoccieD
Posts: 1
Joined: 02 Jan 2017, 15:31

Re: Beta 3.10

Post by DoccieD » 02 Jan 2017, 15:36

Hallo,

Zoals eerder al gemeld is de tunnel voor sommige mensen (met AMD graphische kaarten) erg donker. Nu heb ik een systeem met een "ATI Mobility Radeon HD 5470" voor grafisch, en een Intel i5-430M processor. Voor zover ik weet heeft die een grafische chip aan boord. Weet iemand of het mogelijik is om Metro Simulator op de Intel HD Graphics te draaien?

User avatar
metroverslaafde
Posts: 415
Joined: 08 Feb 2014, 13:32
Location: Rotterdam
Contact:

Re: Beta 3.10

Post by metroverslaafde » 02 Jan 2017, 16:31

DoccieD wrote:Hallo,

Zoals eerder al gemeld is de tunnel voor sommige mensen (met AMD graphische kaarten) erg donker. Nu heb ik een systeem met een "ATI Mobility Radeon HD 5470" voor grafisch, en een Intel i5-430M processor. Voor zover ik weet heeft die een grafische chip aan boord. Weet iemand of het mogelijik is om Metro Simulator op de Intel HD Graphics te draaien?
Ja, dat gaat prima. Ik draai op de ene PC op de intel graphics en dat gaat best goed. Boven de grond 25fps en in de tunnel zakt ie soms terug naar 9 fps, maar dat moet dan maar. Het is in ieder geval beter dan helemaal donder. Als je ATI kaart problemen geeft, zou ik inderdaad maar lekker op de on board graphics spelen.
http://simvlietmetrosimulatorbetascreen ... ouwweb.nl/

Halteomroep beschikbaar voor Rijndam 2018.

Mitchell
Posts: 129
Joined: 17 Apr 2013, 22:44

Re: Beta 3.10

Post by Mitchell » 04 Jan 2017, 11:08

Op station De Bergen is spoor 2 volgens mij voor de helft spanningsloos. Van Simvliet Centrum naar Araplein/De Molens/Lelywaard kan je wel vertrekken, maar in verkeerde richting lukt dit niet.

User avatar
metroverslaafde
Posts: 415
Joined: 08 Feb 2014, 13:32
Location: Rotterdam
Contact:

Re: Beta 3.10

Post by metroverslaafde » 04 Jan 2017, 20:35

Mitchell wrote:Op station De Bergen is spoor 2 volgens mij voor de helft spanningsloos. Van Simvliet Centrum naar Araplein/De Molens/Lelywaard kan je wel vertrekken, maar in verkeerde richting lukt dit niet.
Ik heb het ook gemerkt, maar alleen met een enkeltje.
http://simvlietmetrosimulatorbetascreen ... ouwweb.nl/

Halteomroep beschikbaar voor Rijndam 2018.

<Swaggerboy>
Posts: 77
Joined: 09 Oct 2015, 18:53

Re: Beta 3.10

Post by <Swaggerboy> » 04 Jan 2017, 22:27

De route vanaf Stadionweg/Araplein is super verbeterd!!! en dan Vooral Springstraat :mrgreen: :mrgreen:
Super cool!!!!!
:mrgreen:

AJV1958
Posts: 14
Joined: 05 Apr 2015, 18:25

Re: Beta 3.10

Post by AJV1958 » 07 Jan 2017, 15:26

Ook zijn de stations van zowel Simvliet als Rijndam voorzien van resp. oranje en blauwe stationsnaamborden.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests