Beta 3.10

Algemene discussies over de simulator.

Moderators: senjer, Tom

marciekemp
Posts: 16
Joined: 19 Apr 2013, 09:01

Re: Beta 3.10

Post by marciekemp » 04 Apr 2017, 15:16

metroverslaafde wrote:
joahn93 wrote:
RotterdamMetroLover wrote:Kijk de FAQ voor de oplossing.
Kan helaas de oplossing niet vinden, maar ik heb mijn vorige bericht aangevuld
Ik kan het zo snel ook even niet vinden, ik heb toevallig van de week mezelf ook gewaagd aan een nieuwe pc met nvidia gtx1050. Werkte eerst ook niet, maar je moet directX even downloaden en vervolgens werkt het als een trein (metro). Probeer dat maar eens, ik weet bijna zeker dat je het probleem daarmee oplost.
DirectX staat er hier al op de nieuwste versie ook, dus dat is ook al het probleem niet.

RotterdamMetroLover
Posts: 230
Joined: 23 Jan 2017, 15:21

Re: Beta 3.10

Post by RotterdamMetroLover » 04 Apr 2017, 15:54

Probeer dit om te downloaden en instaleren.

https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... px?id=8109

joahn93
Posts: 6
Joined: 12 Aug 2013, 10:38

Re: Beta 3.10

Post by joahn93 » 10 Apr 2017, 12:52

In wat voor map moet ik deze download plaatsen?

RotterdamMetroLover
Posts: 230
Joined: 23 Jan 2017, 15:21

Re: Beta 3.10

Post by RotterdamMetroLover » 10 Apr 2017, 15:37

Doe maar in de downloads map en dan ga je installeren. Als die al geinstaleerd is, verwijderd alles ervan.

joahn93
Posts: 6
Joined: 12 Aug 2013, 10:38

Re: Beta 3.10

Post by joahn93 » 26 Apr 2017, 06:55

Helaas, het wil nog niet werken :(

TrainsofEurope
Posts: 6
Joined: 21 Apr 2016, 18:58
Contact:

Re: Beta 3.10

Post by TrainsofEurope » 26 Apr 2017, 09:29

Hi,
Mijn toetsenbord wordt niet herkend in de simulator, terwijl het numpad (wat op hetzelfde toetsenbord zit) wel herkend wordt. Ik heb bij de opties gekeken, maar hier zag ik geen enkele instelling.

Kortom: ik kan geen metro's rijden omdat bijvoorbeeld CTRL + F4 al niet herkend wordt.
Kan iemand mij helpen? Thanks!

User avatar
luka23
Posts: 144
Joined: 17 Apr 2013, 19:41

Re: Beta 3.10

Post by luka23 » 26 Apr 2017, 12:04

Heb je misschieen een FN key?
Op oude forum LukRacer...
Iemand een '57 Gibson Les Paul Custom gevonden vlakbij Alexanderpark?

TrainsofEurope
Posts: 6
Joined: 21 Apr 2016, 18:58
Contact:

Re: Beta 3.10

Post by TrainsofEurope » 26 Apr 2017, 12:39

Nee, ik heb een normaal toetsenbord. Ik kan ook niets wijzigen in de opties, is dit normaal?

Atomic_WinsS
Posts: 63
Joined: 26 Apr 2017, 12:30

Re: Beta 3.10

Post by Atomic_WinsS » 26 Apr 2017, 12:40

het kan ook dat ie misshien oud is hoelang heb je kan ook vanaf 1995 zijn

TrainsofEurope
Posts: 6
Joined: 21 Apr 2016, 18:58
Contact:

Re: Beta 3.10

Post by TrainsofEurope » 26 Apr 2017, 12:44

Wat bedoel je precies? Mijn toetsenbord is niet zo oud en werkt gewoon met USB. Ik heb het ook al met een ander toetsenbord geprobeerd, maar dat werkte ook niet. Vreemd is dat Beta 3.9 een tijdje gewerkt heeft, maar plotseling kon ik niets meer. Helaas is dit in Beta 3.10 nog steeds zo.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest