Beta 3.10

Algemene discussies over de simulator.

Moderator: senjer

Post Reply
User avatar
luka23
Posts: 498
Joined: 17 Apr 2013, 19:41

Re: Beta 3.10

Post by luka23 » 30 Dec 2016, 18:50

Ik krijg steeds de melding dat api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ontbreekt en ik heb al paar keer de sim opnieuw geprobeerd te installeren maar tevergeefs... Iemand die kan helpen?

User avatar
sal158
Posts: 75
Joined: 26 Jul 2013, 14:54
Location: Kieldrecht

Re: Beta 3.10

Post by sal158 » 30 Dec 2016, 18:52

Sjoerd wrote:
sal158 wrote: Als ik de map probeer te openen krijg ik deze foutmelding:
De gecomprimeerde ( gezipte ) map is ongeldig
Probeer het dan nog maar een keer; misschien is er iets mis gegaan in de download. Een uitpak-test hier werkt zonder probleem.
Net opnieuw geprobeerd en nog steeds dezelfde foutmelding.

User avatar
HKM362
Posts: 282
Joined: 18 Apr 2013, 07:59
Location: Secret!

Re: Beta 3.10

Post by HKM362 » 30 Dec 2016, 20:31

waardeloos krijg de melding: deze app kan niet worden uitgevoerd op u computer vraag de software uitgever na of er een versie van u bestaat voor u pc....

ruim een jaar gewacht en nu dit..... wat een afknapper :x

User avatar
Sjoerd
Posts: 4698
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: Beta 3.10

Post by Sjoerd » 30 Dec 2016, 21:25

HKM362 wrote:deze app kan niet worden uitgevoerd op u computer
Deze app?? Gaan computers nu ook al over "apps" praten? Dat deden toch alleen tablets en telefoons? Mijn computer spreekt gelukkig nog gewoon Nederlands zonder afkortingen, en noemt het een "programma" :?

Maar wel erg vervelend dat je hier nu tegenaan loopt!
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

Mark28jr
Posts: 247
Joined: 14 Sep 2013, 21:11
Location: Winschoten

Re: Beta 3.10

Post by Mark28jr » 30 Dec 2016, 21:32

ik vindt hem super..

echt tof dit ik geef echt ff complimeten aan de bouwers en testers van dit!
jullie hebben super mooi werk geleverd en het donker is echt vet.

super bedankt mannen!

Çevreneli
Posts: 12
Joined: 29 May 2015, 15:29

Re: Beta 3.10

Post by Çevreneli » 30 Dec 2016, 23:44

İk krijg de foutmelding: De versie van dit bestand is niet compatibel met de windows-versie die wordt uitgevoerd. Controleer de systeeminformatie van uw computer of u een x86- (32-bits) of x64- (64-bits) versie van het programma nodig hebt. Neem vervolgens contact op met de uitgever van de software.. weet iemand iets wat kan helpen ??

Çevreneli
Posts: 12
Joined: 29 May 2015, 15:29

Re: Beta 3.10

Post by Çevreneli » 30 Dec 2016, 23:52

Mijn pc heeft een windows 7, 32 bitsbesturingssysteem dat zal het wel zijn. Is er iets wat ik kan verzinnen??

rik079
Posts: 77
Joined: 11 Dec 2016, 14:56

Re: Beta 3.10

Post by rik079 » 31 Dec 2016, 09:32

als ik in die tunnel zit heb ik jammer genoeg wel last van vreselijke lag

User avatar
Lincoln
Posts: 270
Joined: 03 Sep 2015, 10:42

Re: Beta 3.10

Post by Lincoln » 31 Dec 2016, 09:56

rik079 wrote:als ik in die tunnel zit heb ik jammer genoeg wel last van vreselijke lag
Das vreemd want mn laptop heeft een I3 kaart en ik kan toch echt streamen en 3.10 spelen. Tunnels leveren een beetje lagg maar niet zoveel lagg.

Even een vraagje zou je je specificaties willen laten zien.

Ga naar zoeken (Windows 10) en type dxdiag(alle Windows) en wil je dat screenshotten?

Groetjes. RetMetrofan
Usually found in the 1700 and the 186 043/186 122

rik079
Posts: 77
Joined: 11 Dec 2016, 14:56

Re: Beta 3.10

Post by rik079 » 31 Dec 2016, 10:25

hoe kan in dan die screen het best sturen?

Post Reply