Na de installatie meld er zich een spel fout

Algemene discussies over de simulator.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
Schuitema1982
Posts: 12
Joined: 19 Feb 2015, 15:59

Na de installatie meld er zich een spel fout

Post by Schuitema1982 » 17 Nov 2015, 16:15

Beste mensen wanneer ik het spel opstart en alles hebt ingesteld, druk ik op de knop explore en dan krijg je in beeld te zien dat er een fout is opgetreden en wordt het spel automatisch afgesloten:

Voor de foutmelding zie de bijgevoegde foto.

Wie kan mij a.u.b Helpen? ik ben de weg op het spoor even kwijt! :geek:
foutmelding metro simulator.png
foutmelding metro simulator.png (391.39 KiB) Viewed 3582 times

User avatar
senjer
Posts: 1054
Joined: 13 Apr 2013, 11:31

Re: Na de installatie meld er zich een spel fout

Post by senjer » 17 Nov 2015, 18:51

In dit soort gevallen is het belangrijk om je PC specificaties te vermelden. Dan kunnen we je beter helpen.

Je kunt je specificaties zien door ''WINDOWS+R'' en vul vervolgens ''dxdiag'' in. Druk vervolgens op ''enter''.

Schuitema1982
Posts: 12
Joined: 19 Feb 2015, 15:59

Re: Na de installatie meld er zich een spel fout

Post by Schuitema1982 » 17 Nov 2015, 22:30

[img]
Naamloos.jpg
Naamloos.jpg (91.7 KiB) Viewed 3547 times
[/img]
Naamloos.jpg
Naamloos.jpg (91.7 KiB) Viewed 3547 times
Ik heb de opdracht uitgevoerd en dit zijn daarbij de resultaten.

Schuitema1982
Posts: 12
Joined: 19 Feb 2015, 15:59

Re: Na de installatie meld er zich een spel fout

Post by Schuitema1982 » 17 Nov 2015, 22:33

Naamloos1.jpg
Naamloos1.jpg (91.74 KiB) Viewed 3547 times

Schuitema1982
Posts: 12
Joined: 19 Feb 2015, 15:59

Re: Na de installatie meld er zich een spel fout

Post by Schuitema1982 » 17 Nov 2015, 22:34

Naamloos2.jpg
Naamloos2.jpg (70.02 KiB) Viewed 3547 times

Schuitema1982
Posts: 12
Joined: 19 Feb 2015, 15:59

Re: Na de installatie meld er zich een spel fout

Post by Schuitema1982 » 17 Nov 2015, 22:36

Naamloos3.jpg
Naamloos3.jpg (66.91 KiB) Viewed 3546 times

User avatar
senjer
Posts: 1054
Joined: 13 Apr 2013, 11:31

Re: Na de installatie meld er zich een spel fout

Post by senjer » 18 Nov 2015, 11:31

Ik ben bang dat jou laptop de simulator niet kan draaien. De AMD A series A6-3420M / 1.5 GHz processor is niet zwaar genoeg en ook de AMD Radeon HD 6520G gaat je met 400MHz niet redden.

User avatar
tayfur0010t
Posts: 49
Joined: 02 May 2015, 14:55

Re: Na de installatie meld er zich een spel fout

Post by tayfur0010t » 18 Nov 2015, 15:59

als het goed is moet je laptop boven de 2 ghz hebben tog

Treinengek
Posts: 53
Joined: 21 Apr 2013, 07:38

Re: Na de installatie meld er zich een spel fout

Post by Treinengek » 25 Nov 2015, 10:44

Kijk na de fout even in het logboek van je laptop.
Vroeger Sebasss.

lbr07
Posts: 5
Joined: 10 Apr 2015, 12:17

Re: Na de installatie meld er zich een spel fout

Post by lbr07 » 05 Dec 2015, 12:42

Ik heb dit probleem ook gehad. En het lijkt niks met specificaties van de PC te maken te hebben.

Op de een of andere manier is het opgelost bij mij nu.

Vraagje
- In welk pad is de simulator geïnstalleerd?

Post Reply