Nieuwe activiteit: Museum excursies

Algemene discussies over de simulator.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
User avatar
Sjoerd
Posts: 2934
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Nieuwe activiteit: Museum excursies

Post by Sjoerd » 07 Jun 2015, 08:10

Dit pakket bevat twee activiteiten:
-> Museum excursie Oostpark
-> Museum excursie De Molens

In deze activiteiten rij je een excursierit met museummaterieel van transportmuseum op Simvliet Haven naar het oude endpunt van de lijn, Oostpark, of naar De Molens.
Om het metronet te bereiken moet je eerst naar Depot Bergpark (spoor A01) rijden. Tussen spoor A01 en het transportmuseum is het spoor niet geëlektrificeerd; als je dit stuk spoor op rijdt met een lagere snelheid van 40 km/h, dan haal je je bestemming niet, en heb je een diesellok nodig om je weg te laten slepen (de gele lok staat op spoor SVH1). Om deze 40km/h te halen moet je eerst de ATB uitschakelen (Ctrl+Shift+A).Rij van depot spoor A01 vervolgens naar metrostation De Bergen, en wacht hier op je beurt om in te voegen op het metronet.
Rij nonstop naar de bestemming, waar je een paar minuten stilstaat, alvorens de terugreis aan te vangen.
Denk er op de terugweg weer aan om bij het keren op depot spoor A01 de ATB uit te schakelen; Je hebt een snelheid van 40 km/h nodig om het transportmuseum weer te bereiken!

Als je zelf even niet wilt rijden; tussen De Bergen en Oostpark / De Molens kan de AI het overnemen. Het gedeelte door het depot en van/naar het museum kan de AI niet, dus dat moet je altijd zelf doen! ;)
Attachments
Activity Museum Excursions.zip
Activiteit: Museumexcursies
(15.71 KiB) Downloaded 93 times
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

Post Reply