SG2/1 of MG2/1 vraagje?!

Algemene discussies over de simulator.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
User avatar
Martijnvdlaar
Posts: 15
Joined: 17 Aug 2015, 16:28
Contact:

SG2/1 of MG2/1 vraagje?!

Post by Martijnvdlaar » 23 Jul 2018, 14:49

Hey allemaal!

Misschien een hele rare vraag, maar weet iemand of de SG2/1 of de MG2/1 al in een route is verwerkt zodat je ermee kan rijden?
Ik wil er namelijk heel graag mee rijden, alleen om hem dan in een Explore mode te zetten is niet zo leuk aangezien je geen andere,
metro's tegenkomt.

Iemand?
» Efteling Skin Release « | » Stuur PB «
» Wil je een skin? Stuur gerust een PB «
» UI/UX & Product designer «

User avatar
Sjoerd
Posts: 3175
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: SG2/1 of MG2/1 vraagje?!

Post by Sjoerd » 23 Jul 2018, 15:18

Ja, ze zitten in diverse activiteiten. Ook in Rijndam. En aangezien bij alle Rijndam activiteiten de materieelserie in de naam wordt genoemd, is het makkelijk te vinden.
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

User avatar
Martijnvdlaar
Posts: 15
Joined: 17 Aug 2015, 16:28
Contact:

Re: SG2/1 of MG2/1 vraagje?!

Post by Martijnvdlaar » 24 Jul 2018, 19:37

Dankjewel!
Ik heb ze gevonden :D
» Efteling Skin Release « | » Stuur PB «
» Wil je een skin? Stuur gerust een PB «
» UI/UX & Product designer «

Post Reply