Kan MetroSimulator niet opstarten

Algemene discussies over de simulator.

Moderators: senjer, Tom

wjzondag
Posts: 9
Joined: 14 Mar 2018, 19:38

Re: Kan MetroSimulator niet opstarten

Post by wjzondag » 11 Jul 2018, 20:12

Ik heb vanavond de programma's verwijderd van m'n PC en weer opnieuw geïnstalleerd maar helaas geen verschil. Er zijn wel mensen bij wie deze game het ook echt doet? Ik snap er echt niets van. Ik heb een moderne, snelle PC maar helaas krijg ik deze sim niet aan de praat :(

peteryvon
Posts: 3
Joined: 20 Sep 2016, 08:05

Re: Kan MetroSimulator niet opstarten

Post by peteryvon » 25 Jul 2018, 14:25

Ik krijg hem ook niet opgestart (zie foto) en heb DirectX geïnstalleerd.
Attachments
Schermopname (42).png
Schermopname (42).png (48.69 KiB) Viewed 295 times

RotterdamMetroLover
Posts: 455
Joined: 23 Jan 2017, 15:21
Location: Nootdorp

Re: Kan MetroSimulator niet opstarten

Post by RotterdamMetroLover » 25 Jul 2018, 14:29

peteryvon wrote:
25 Jul 2018, 14:25
Ik krijg hem ook niet opgestart (zie foto) en heb DirectX geïnstalleerd.
32 bit of 64 bit heb je?

peteryvon
Posts: 3
Joined: 20 Sep 2016, 08:05

Re: Kan MetroSimulator niet opstarten

Post by peteryvon » 25 Jul 2018, 14:31

32-bits bestuuringssysteem en x64-processor

RotterdamMetroLover
Posts: 455
Joined: 23 Jan 2017, 15:21
Location: Nootdorp

Re: Kan MetroSimulator niet opstarten

Post by RotterdamMetroLover » 25 Jul 2018, 14:33

peteryvon wrote:
25 Jul 2018, 14:31
32-bits bestuuringssysteem en x64-processor
Je moet een 64 bit systeem hebben. Want op 32-bit systeemen werkt metrosim niet. Sinds 3.10 is zo.

Post Reply