Probleem nieuwe betaversie

Algemene discussies over de simulator.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
Maurits
Posts: 4
Joined: 28 May 2015, 18:38

Probleem nieuwe betaversie

Post by Maurits » 11 May 2018, 15:10

Ik heb een probleem met de nieuwe beta.
Ik heb hem vandaag geïnstalleerd, en redelijk lage instellingen gekozen, omdat mijn pc niet zo goed is.
Toen kreeg ik bij de nieuwe Engelse metro dit: https://ibb.co/hdKAvd

Ook bij de 5600 heb ik nu dit: https://ibb.co/f9HVvd , hetzelfde verhaal voor de 5400.
Ik heb mijn Simulator verwijderd uit mijn Program Files en opnieuw geïnstalleerd met de executable, maar zonder succes.

Wie kan mij helpen?

Maurits
Posts: 4
Joined: 28 May 2015, 18:38

Re: Probleem nieuwe betaversie

Post by Maurits » 11 May 2018, 15:11

Voor de duidelijkheid; de metro op het eerste plaatje heeft geen deuren en volgens mij kapotte texturen.

User avatar
senjer
Posts: 928
Joined: 13 Apr 2013, 11:31

Re: Probleem nieuwe betaversie

Post by senjer » 11 May 2018, 15:16

Bij problemen als deze is het handig om de specificaties van je PC te posten, dan kunnen wij beter kijken of de oorzaak hier ligt of dat toch elders de oorzaak ligt.

Soms als je lage instellingen kiest krijg je dit soort problemen ook, hogere instellingen kunnen hier vaak al helpen.

User avatar
Sjoerd
Posts: 2925
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: Probleem nieuwe betaversie

Post by Sjoerd » 11 May 2018, 15:21

Ik gebruik zelf nooit lage instellingen (en ik heb er ook nooit mee getest). Het lijkt er op dat de simulator bij langere instellingen dus gewoon objecten gaat weglaten.
De enige 'lage instelling' die ik kan aanraden is het uitzetten van de nachtmodus; dat levert een minder mooi effect op, vooral in de tunnels (waardoor ik die setting zelf ook weinig gebruik), maar het is wel prettiger voor je computer. Wat de andere instellingen betreft; gewoon maximaal laten staan. En dan zo nodig alleen de relatief lichte routes rijden; Simvliet 1982/2020, Glasgow en Rijndam 1985.
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

Maurits
Posts: 4
Joined: 28 May 2015, 18:38

Re: Probleem nieuwe betaversie

Post by Maurits » 11 May 2018, 15:26

Ik zou wel willen proberen weer hogere instellingen te gebruiken, maar waar kan ik de instellingen aanpassen?
Bij het opnieuw installeren waren deze al ingesteld en ik kreeg geen instellingenscherm als toen ik het voor het eerst installeerde.

User avatar
Sjoerd
Posts: 2925
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: Probleem nieuwe betaversie

Post by Sjoerd » 11 May 2018, 15:30

C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Local\MetroSimulator

-> delete inhoud, dan simulator herstarten ;)
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

Maurits
Posts: 4
Joined: 28 May 2015, 18:38

Re: Probleem nieuwe betaversie

Post by Maurits » 11 May 2018, 15:42

Dat heeft het opgelost, heel erg bedankt!
Sjoerd en Senjer, een fijn weekend!

Post Reply