Metro Simulator Setup

Algemene discussies over de simulator.

Moderators: senjer, Tom

User avatar
tayfur0010t
Posts: 48
Joined: 02 May 2015, 14:55

Metro Simulator Setup

Post by tayfur0010t » 02 Feb 2018, 12:52

ik heb al paar maanden een nieuwe game laptop met een gtx 1050. dus ging ik naar de setup van metro simulator maar het blijkt dat ik de adapter niet kan veranderen kan ik hier iets aan doen :?:

User avatar
luka23
Posts: 349
Joined: 17 Apr 2013, 19:41

Re: Metro Simulator Setup

Post by luka23 » 02 Feb 2018, 13:05

Bedoel je dan dat je niet de gtx1050 kan kiezen?

User avatar
tayfur0010t
Posts: 48
Joined: 02 May 2015, 14:55

Re: Metro Simulator Setup

Post by tayfur0010t » 02 Feb 2018, 13:28

ja dat bedoel ik

User avatar
senjer
Posts: 941
Joined: 13 Apr 2013, 11:31

Re: Metro Simulator Setup

Post by senjer » 02 Feb 2018, 14:24

Met laptops met een externe kaart kun je rechts klikken op de .exe en dan "Uitvoeren met grafische processor" en dan (bij Nividia) klikken op "Krachtige NVIDIA-processor".

<Swaggerboy>
Posts: 103
Joined: 09 Oct 2015, 18:53

Re: Metro Simulator Setup

Post by <Swaggerboy> » 10 Feb 2018, 19:16

Ik heb een probleem, want zeg maar ik ben pas 13 als je me begrijpt dus ik heb geen idee hoe je al die dingen moet doen, maar helpt dat zo dat de beta dan niet meer laat of vastloopt??
Zo ja, kan iemand dan uitleggen hoe je dat kan veranderen zo dat een persoon zoals ik het kan begrijpen
Alvast bedankt

M’n processor is Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @2.20GHz
Last edited by <Swaggerboy> on 10 Feb 2018, 19:25, edited 1 time in total.
:mrgreen:

User avatar
senjer
Posts: 941
Joined: 13 Apr 2013, 11:31

Re: Metro Simulator Setup

Post by senjer » 10 Feb 2018, 19:25

Bij problemen met laden en vastlopen is het altijd handig om de specificaties van je PC te posten.

Je kunt je specificaties van je PC zien door WINDOWSKEY+R en vervolgens "dxdiag" te typen. In het venster wat verschijnt kun je veel data zien, maar belangrijk zijn:
Onder systeem:
Processor:
Geheugen:
DirectX versie:

Onder beeldscherm en/of Weergeven: (Indien beide aanwezig is kan elk de naam bij beide tabbladen verschillen)
Naam:

<Swaggerboy>
Posts: 103
Joined: 09 Oct 2015, 18:53

Re: Metro Simulator Setup

Post by <Swaggerboy> » 10 Feb 2018, 19:29

Kan de display mode er iets mee te maken hebben
:mrgreen:

<Swaggerboy>
Posts: 103
Joined: 09 Oct 2015, 18:53

Re: Metro Simulator Setup

Post by <Swaggerboy> » 10 Feb 2018, 19:41

Onder systeem: Windows 10 pro 64-bit ( 10.0, build 16299)
Processor: Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @2.20GHz 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz
Geheugen: 6144MB RAM
DirectX versie: DirectX 12
:mrgreen:

<Swaggerboy>
Posts: 103
Joined: 09 Oct 2015, 18:53

Re: Metro Simulator Setup

Post by <Swaggerboy> » 29 Mar 2018, 15:59

Hoi,

Ik wil niet opdringerig overkomen maar ik heb dat bericht hierboven een maand geleden gestuurd en ik heb geen antwoord gekregen om het probleem te verhelpen, zou dat alsjeblieft gauw kunnen, want als ik speel kan ik met de tram maar vanaf buitenvelder tot aan ketelplein en met de M2 en M3 tot aan Westplein.

Alvast bedankt! :mrgreen:
:mrgreen:

User avatar
nstomjanssen2000
Posts: 379
Joined: 03 Aug 2013, 08:41
Location: Nijmegen (Verweggistan)
Contact:

Re: Metro Simulator Setup

Post by nstomjanssen2000 » 29 Mar 2018, 18:51

Er zit nog een aparte grafische kaart in je laptop denk ik, aangezien de Intel HD 2000 in je B980 slechts support heeft tot en met DirectX 10.1. Druk op Windows + R, type "dxdiag" en duw op enter. Post de GPU in dit topic, dan kunnen we je verder helpen.
Met hoogachtende groet, prof. dr. in. mr. Duymsuych, gepromoveerd in de Slag om de Coeck. Hierin sneuvelden 66 chocoladekoekjes, 72 speculaasjes, 101 stroopwafels, 145 ... [Dit relaas is onderbroken wegens het gebrek aan nut ervan.]

Post Reply