Metro Simulator Setup

Algemene discussies over de simulator.

Moderators: senjer, Tom

<Swaggerboy>
Posts: 97
Joined: 09 Oct 2015, 18:53

Re: Metro Simulator Setup

Post by <Swaggerboy> » 30 Mar 2018, 09:13

Geen idee wat GPU is maar oke;

BIOS: InsydeH2O Versie 03.72.20V2.28
Processor: Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz
Memory: 6144MB RAM
DirectX versie: DirectX 12
:mrgreen:

RichestRichard
Posts: 2
Joined: 30 Mar 2018, 11:14

Re: Metro Simulator Setup

Post by RichestRichard » 30 Mar 2018, 11:26

Ik heb hetzelfde probleem gehad en daardoor hele lange tijd op lage graphics moeten spelen. Heb je het volgende al geprobeerd?
  • 1. Druk op je windows toets en toets in metro simulator.
    2. klik met je rechtermuisknop op metro simulator beta.
    3. klik op bestandslocatie openen.
    4.muis bewegen over: uitvoeren met grafische processor.
    5.(Als het goed is zie je nu de standaard die je altijd gebruikt en een andere.) Wanneer je op de andere klikt start het spel zich op met de betere.
    (Indien je hem standaard op de krachtige wilt starten klik je op: Standaard grafische processor wijzigen. Zie screenshot.)
    knipsel.PNG
    Standaard processor wijzigen.
    knipsel.PNG (15.48 KiB) Viewed 484 times
Laat je het weten of het gelukt is?

<Swaggerboy>
Posts: 97
Joined: 09 Oct 2015, 18:53

Re: Metro Simulator Setup

Post by <Swaggerboy> » 30 Mar 2018, 15:19

Ik kan alles doen tot aan stap 4, want als ik daar heen wil gaan dan gaat ie naar file explorer moet het via file explorer of niet
Zeg maar ik zie die optie niet om het te veranderen
:mrgreen:

RichestRichard
Posts: 2
Joined: 30 Mar 2018, 11:14

Re: Metro Simulator Setup

Post by RichestRichard » 03 Apr 2018, 13:54

Als je alles goed hebt uitgevoerd tot stap 4 kom je hier terecht.
knipsel.PNG
knipsel.PNG (238.92 KiB) Viewed 425 times

<Swaggerboy>
Posts: 97
Joined: 09 Oct 2015, 18:53

Re: Metro Simulator Setup

Post by <Swaggerboy> » 03 Apr 2018, 18:18

die optie staat er bij niet, wat kan ik nu doen?
:mrgreen:

User avatar
nstomjanssen2000
Posts: 377
Joined: 03 Aug 2013, 08:41
Location: Nijmegen (Verweggistan)
Contact:

Re: Metro Simulator Setup

Post by nstomjanssen2000 » 04 Apr 2018, 18:33

Kun je het merk en het model posten van de laptop die je hebt? (oftewel, heb je wel een grafische kaart naast de Intel GPU)
Met hoogachtende groet, prof. dr. in. mr. Duymsuych, gepromoveerd in de Slag om de Coeck. Hierin sneuvelden 66 chocoladekoekjes, 72 speculaasjes, 101 stroopwafels, 145 ... [Dit relaas is onderbroken wegens het gebrek aan nut ervan.]

<Swaggerboy>
Posts: 97
Joined: 09 Oct 2015, 18:53

Re: Metro Simulator Setup

Post by <Swaggerboy> » 12 May 2018, 19:02

Hoi, sorry voor de later reactie.

Doordat ik het dynamische licht in de tunnels uit heb staan kan ik nu overal heen zonder lag, Super!!
Bedankt :!: :D :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:

Post Reply