Metro simulator werkt niet meer

Algemene discussies over de simulator.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
joahn93
Posts: 8
Joined: 12 Aug 2013, 10:38

Metro simulator werkt niet meer

Post by joahn93 » 01 Sep 2017, 18:32

Hoi,

Zojuist geprobeerd de beta 3.11 te downloaden. Nadat ik het spel wil opstarten komt de melding:

"Metro simulator 0.5 beta 3.11 werkt niet meer".

Voor zover ik kan zien is alles op mijn laptop in orde. Hier onder mijn gegevens:
Operating System: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 14393) (14393.rs1_release.170731-1934)
Language: Dutch (Regional Setting: Dutch)
System Manufacturer: Micro-Star International Co., Ltd.
System Model: GL62 6QF
BIOS: E16J5IMS.118
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz (8 CPUs), ~2.6GHz
Memory: 8192MB RAM
Available OS Memory: 8074MB RAM
Page File: 3334MB used, 9603MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 12

Heeft iemand een idee wat ik kan proberen om het wel te laten werken?

Vast bedankt.
Johan

User avatar
MP 85
Posts: 299
Joined: 02 Jan 2017, 16:11
Location: France

Re: Metro simulator werkt niet meer

Post by MP 85 » 01 Sep 2017, 18:46

joahn93 wrote:
01 Sep 2017, 18:32
Hoi,

Zojuist geprobeerd de beta 3.11 te downloaden. Nadat ik het spel wil opstarten komt de melding:

"Metro simulator 0.5 beta 3.11 werkt niet meer".

Heeft iemand een idee wat ik kan proberen om het wel te laten werken?

Vast bedankt.
Johan
Probeer deze update van DirectX te downloaden
:arrow: https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... px?id=8109
Image Image
Sorry to my bad langage (Google translate) :idea:
Sorry voor mijn slechte taal (Google translate)

joahn93
Posts: 8
Joined: 12 Aug 2013, 10:38

Re: Metro simulator werkt niet meer

Post by joahn93 » 22 Sep 2017, 11:24

Helaas, werkt ook niet. Jammer :(

User avatar
senjer
Posts: 843
Joined: 13 Apr 2013, 11:31

Re: Metro simulator werkt niet meer

Post by senjer » 22 Sep 2017, 11:41

Zo te zien probeer je de simulator te spelen op een laptop. In veel gevallen beschikken deze over zowel een Intel HD grafische kaart als een externe kaart (Nvidia of AMD). Echter staat deze bij de simulator standaard op de lichtere Intel HD. Probeer rechts te klikken op de .exe en kies bij starten met grafische kaart de NVidia of AMD in plaats van de geïntegreerde kaart.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest