Veel lag in 3.11

Algemene discussies over de simulator.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
ItsAntihero
Posts: 4
Joined: 17 May 2017, 15:54

Veel lag in 3.11

Post by ItsAntihero » 21 Aug 2017, 01:46

2 dagen geleden heb ik mijn pc(laptop) laten maken(harde schijf kapot) na ongeveer 2 maanden en in die tussentijd is 3.11 uitgekomen.In 3.10 had ik geen probleem met lag maar nu wel in 3.11. Weet iemand wat het probleem zou kunnen zijn? (al mijn energie instellingen staan op zn allerhoogste en ook mijn graphics card settings en mijn graphics card driver is up-to-date)

Mijn specs:

Proccesor: Intel Core i3-5005U CPU (2.00GHz)
Grahpics card: Intel HD Graphics 5500
RAM: 8GB
OS: Windows 10 Home 64-bits besturingssysteem, x64-proccesor

hell12
Posts: 167
Joined: 18 Apr 2013, 14:30
Location: Hoogvliet

Re: Veel lag in 3.11

Post by hell12 » 21 Aug 2017, 09:49

Als ik zo naar de specs van je computer kijk en naar wat 3.11 vraagt. Kan het goed kloppen dat je lagg ervaart. Misschien de settings van de sim wat lager zeten.
pc specs:
Intel I7 4790K @ 4.7GHz
Gskill Trident 16GB 1866MHz
EVGA GTX1080ti SC Black Edition
Samsung 950 PRO 512gb

User avatar
senjer
Posts: 934
Joined: 13 Apr 2013, 11:31

Re: Veel lag in 3.11

Post by senjer » 21 Aug 2017, 10:57

Het grootste probleem is je grafische kaart, de Intel HD Graphics 5500 is simpelweg niet zwaar genoeg om de simulator soepel te draaien. En als je processor al op het minimum houd je niet veel meer over.

ItsAntihero
Posts: 4
Joined: 17 May 2017, 15:54

Re: Veel lag in 3.11

Post by ItsAntihero » 21 Aug 2017, 11:56

hell12 wrote:
21 Aug 2017, 09:49
Als ik zo naar de specs van je computer kijk en naar wat 3.11 vraagt. Kan het goed kloppen dat je lagg ervaart. Misschien de settings van de sim wat lager zeten.
Oke zal ik doen

ItsAntihero
Posts: 4
Joined: 17 May 2017, 15:54

Re: Veel lag in 3.11

Post by ItsAntihero » 21 Aug 2017, 12:02

senjer wrote:
21 Aug 2017, 10:57
Het grootste probleem is je grafische kaart, de Intel HD Graphics 5500 is simpelweg niet zwaar genoeg om de simulator soepel te draaien. En als je processor al op het minimum houd je niet veel meer over.
in 3.10 had ik zowat bijna geen lag alleen in de tunnels een beetje, en het zou kunnen zijn dat mijn grafische kaart het misschien wel met nog ongeveer 30-20 fps zou kunnen draaien maar sinds ik een nieuwe harde schijf(hdd) heb lagged het best veel, zou hdd ook een probleem kunnen zijn?

Post Reply