Page 1 of 1

lichten in tunnels

Posted: 16 Jul 2017, 18:15
by TheTrainFan
voor mij doen de lichten in tunnels het niet
daarom kan ik niets zien behalve de DRIM bestemmings borden
??
help?

Re: lichten in tunnels

Posted: 16 Jul 2017, 18:16
by RotterdamMetroLover
Heb je AMD of Intel Processor?

Re: lichten in tunnels

Posted: 16 Jul 2017, 18:21
by TheTrainFan
Volgens mij een AMD

Re: lichten in tunnels

Posted: 16 Jul 2017, 18:22
by RotterdamMetroLover
Die problemen zijn helaas bekend. Bij AMD kan je niks aan doen.

Re: lichten in tunnels

Posted: 16 Jul 2017, 18:23
by TheTrainFan
Oh, ok jammer

Re: lichten in tunnels

Posted: 16 Jul 2017, 18:33
by Sjoerd
Misschien dat ik bij Glasgow ook een versie beschikbaar stel zonder donkere tunnels. Dit kan ik relatief eenvoudig doen omdat ik de tunnels nog niet donker heb gemaakt; dat ga ik bij die route pas op het allerlaatste moment doen, en dan kan ik dus een aparte versie opslaan vlak voordat ik het uitvoer. Maar daarvoor moet je nog even geduld hebben, want Rijndam 2006 en 2020 staan eerst op het programma, en daarbij ga ik geen aparte versie uitbrengen (dat zou teveel werk zijn; het betreft een aparte instelling voor elk individueel object; elke spoorsectie, elk wandlampje, enz.). ;)

Re: lichten in tunnels

Posted: 16 Jul 2017, 19:55
by nstomjanssen2000
RotterdamMetroLover wrote:
16 Jul 2017, 18:16
Heb je AMD of Intel Processor?
Het verschil zit tussen een AMD of nVidia grafische kaart. Nu komt een Intel-systeem meestal met een nVidia-kaart (of integrated graphics), en een systeem met een AMD-processor komt meestal met een AMD GPU, maar de combinatie van een AMD-processor en een nVidia-kaart is ook mogelijk. Van AMD-kaarten is bekend dat ze problemen (kunnen) geven met de simulator. Op een systeem met een AMD CPU en een nVidia GPU zouden er ook geen problemen moeten optreden.