Rijndam

Algemene discussies over de simulator.

Moderators: senjer, Tom

stadjer
Posts: 19
Joined: 17 Apr 2013, 19:43

Re: Rijndam

Post by stadjer » 16 Nov 2018, 22:32

Ik denk dat ZKH stond voor Ziekenhuis. Misschien dit aanpassen :)

Mark28jr
Posts: 236
Joined: 14 Sep 2013, 21:11
Location: Winschoten

Re: Rijndam

Post by Mark28jr » 07 Oct 2019, 19:32

@sjoerd..

waarom heb ik als ik lijn 1 of 2/3 wil rijden dat ik dan elke keer in de m4 word gezet?

User avatar
Sjoerd
Posts: 3850
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: Rijndam

Post by Sjoerd » 07 Oct 2019, 20:29

Hoe bedoel je?
Wat doe je precies, en wat gebeurt er vervolgens?
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

Mark28jr
Posts: 236
Joined: 14 Sep 2013, 21:11
Location: Winschoten

Re: Rijndam

Post by Mark28jr » 07 Oct 2019, 20:32

Als ik M1 wil opstarten om een dienst te draaien kom ik op lijn M4 terecht. wil ik M2/M3 op starten kom ik op lijn M4 terecht

User avatar
Sjoerd
Posts: 3850
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: Rijndam

Post by Sjoerd » 07 Oct 2019, 20:36

Ik zie wel wat ik kan uitvinden.
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

Post Reply