Beta 3.10 Crash

Post bug reports here. Please only post bug reports here, no questions or general discussions.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
zefunman
Posts: 9
Joined: 30 Dec 2016, 23:38

Beta 3.10 Crash

Post by zefunman » 30 Dec 2016, 23:41

FIRST POST!

I don't know if the bug only affects me, but for some reason when I try to run the "AI_Weekday" activity on Rijndam 2016, after about a few seconds it crashes. However if I run any other activity on Rijndam 2016, it seems to work fine and doesn't crash.
Is this a bug with the application or just something wrong or missing on my computer?

jesitim
Posts: 13
Joined: 19 Apr 2013, 19:11

Re: Beta 3.10 Crash

Post by jesitim » 30 Dec 2016, 23:44

zefunman wrote:FIRST POST!

I don't know if the bug only affects me, but for some reason when I try to run the "AI_Weekday" activity on Rijndam 2016, after about a few seconds it crashes. However if I run any other activity on Rijndam 2016, it seems to work fine and doesn't crash.
Is this a bug with the application or just something wrong or missing on my computer?
We all have the same problem, I think it is a problem in the scenario. So don't worry nothing is wrong with the game or your computer ;)

User avatar
Sjoerd
Posts: 3281
Joined: 26 Dec 2014, 21:14
Location: Leiden

Re: Beta 3.10 Crash

Post by Sjoerd » 31 Dec 2016, 00:32

I'll take a look at it tomorrow. If I find a solution, I'll make an activity update.
CEO of the Rijndam Electrical Transport company :D

User avatar
LosAngelesMetro56
Posts: 883
Joined: 03 Oct 2015, 19:11
Location: Los Angeles, California, USA
Contact:

Re: Beta 3.10 Crash

Post by LosAngelesMetro56 » 31 Dec 2016, 00:50

Sjoerd wrote:I'll take a look at it tomorrow. If I find a solution, I'll make an activity update.
Usually, it's because a train was spawned overlapping another. That's how I usually crash my games on accident.
By 2021, the world's longest light rail line will be the Los Angeles Metro Blue Line with a total of 54.9 miles long. Beat that Coast Tram! :mrgreen:

User avatar
MetroSimGermany
Posts: 375
Joined: 08 Mar 2016, 14:41
Location: Berlin, Germany
Contact:

Re: Beta 3.10 Crash

Post by MetroSimGermany » 31 Dec 2016, 08:34

When you are already working on the acvtivities, the Comic Con one also spawns you in the wrong train, in this case the airport transit. (I just used this to get to line M4).




Greets, Mika
Support auf Deutsch? Kein Problem! Ich helfe gerne per PM. ;)
Image

Post Reply