Beta 3.13 laad niet

Post bug reports here. Please only post bug reports here, no questions or general discussions.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
Jowell09897
Posts: 1
Joined: 30 Aug 2018, 22:23

Beta 3.13 laad niet

Post by Jowell09897 » 30 Aug 2018, 22:33

Hallo,

Ik heb meerdere keren de nieuwe beta al gedownload, tot mijn verbazing laad deze helaas niet :(.
het spel reageert niet meer en zie een grijs scherm, in de tijd dat hij uit is heb ik hem geen 1 keer werkend gekregen.

Specificaties:
Het is een 64 bit laptop van ASUS A53E, met een CORE I5 processor. Voorheen hebben de vorige beta's het ook gedaan dus ik zie zelf geen probleem waaraan het zou kunnen liggen..

Ik hoor graag wie mij kan helpen :)

Groet,

Jowell09897

User avatar
LosAngelesMetro56
Posts: 852
Joined: 03 Oct 2015, 19:11
Location: Los Angeles, California, USA
Contact:

Re: Beta 3.13 laad niet

Post by LosAngelesMetro56 » 31 Aug 2018, 02:46

This is the English forum. The Dutch forum is below the English one.

About your problem, usually, I you need DirectX if you haven't installed it already.
Want to talk about signals? Stop by: http://www.rxrsignals.com/Phpbb3

Post Reply