Setting Train running Number

General discussion about the beta.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
Clement lee
Posts: 136
Joined: 06 Sep 2014, 08:12

Setting Train running Number

Post by Clement lee » 10 Sep 2014, 12:37

hello, I like to know how do we set the train running number for train service?

HOY3
Posts: 66
Joined: 04 Mar 2014, 07:21
Location: Créteil, val de marne, 94000 france

Re: Setting Train running Number

Post by HOY3 » 28 Sep 2014, 09:54

it's SHIFT + / or SHIFT + *, as the destination sign. On an azerty keyboard

Clement lee
Posts: 136
Joined: 06 Sep 2014, 08:12

Re: Setting Train running Number

Post by Clement lee » 28 Sep 2014, 22:12

Thanks for your Help.

Post Reply