Scripts

General discussion about the beta.

Moderators: senjer, Tom

Post Reply
User avatar
LosAngelesMetro56
Posts: 624
Joined: 03 Oct 2015, 19:11
Location: Los Angeles, California, USA
Contact:

Scripts

Post by LosAngelesMetro56 » 24 Dec 2016, 17:35

Is it possible to make scripts with map tools? If so, is anyone going to make a script were the destination display will swap back and forth between the destination and the line? Ex. It'll say Line B, than 2 seconds later it will say De Molens and repeat.
Want to talk about signals? Stop by: http://www.rxrsignals.com

User avatar
Guille3604
Posts: 111
Joined: 01 Nov 2013, 10:32
Location: Spain, Valencia

Re: Scripts

Post by Guille3604 » 15 Feb 2017, 12:26

Change it manually u lazy bones! :mrgreen:

User avatar
LosAngelesMetro56
Posts: 624
Joined: 03 Oct 2015, 19:11
Location: Los Angeles, California, USA
Contact:

Re: Scripts

Post by LosAngelesMetro56 » 15 Feb 2017, 14:38

Guille3604 wrote:Change it manually u lazy bones! :mrgreen:
I'm not a scripter. Only the owner can rescript codes and such as I tried before.
Want to talk about signals? Stop by: http://www.rxrsignals.com

User avatar
MetroSimGermany
Posts: 316
Joined: 08 Mar 2016, 14:41
Location: Berlin, Germany
Contact:

Re: Scripts

Post by MetroSimGermany » 15 Feb 2017, 15:32

As I did some research over the file system in the unencrypted parts of the .000 file and from looking at screenshots of the old manual, things with MetroSim 3.0 and hints given by other users, no, you can't. Scripts appear to be in .xml files which would still be in the .000 archive. From looking at screenshots of the Beta 3.0 Manual and description mentioning the Editor mode and functionality, I assume its always in there somehow, only disabled by a line of code. There are also physical values for different weather situations although there is no weather functionality at this point. Sjoerd said at some point, that though he has the route editor, he can not see the file system, as its still in the encrypted .000 files.



Greets, Mika
Support auf Deutsch? Kein Problem! Ich helfe gerne per PM. ;)
Image
discord.io/trains

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest